najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Žabc, iskrene čestitke za moč, pogum, vztrajnost in odličen rezultat.
Tudi poročilo se lepo bere. Meni sicer ne z lahkoto, ker si približno predstavljam
kaj pomeni 15 stopinj v vodi, 4 v zraku in dež na biciklu.
Na koncu pa najlažji del - dvojni maraton :roll:
Res si iz pravega testa, prepričan sem, da tudi himna še pride, nekoč ...
Res lepa hvala vsem za čestitke! Pred kratkim sem v Poletu prebral članek, kjer je avtor triatlonce označil kot... v glavnem nedostopne za druge...za tiste, ki se imajo za nekaj več, za tiste.... Sam nisem prav noben supermen, kot me je poimenoval nekdo izmed vas (čeprav mi to kar sede:) ). Sem zgolj nekdo, ki trdno verjame v uspeh, ki si ga lahko priboriš zgolj z trdim delom, odrekanjem in ogromno mero samozaupanja - mislim, da je tukaj glavna hiba športnikov, ki si želijo nekaj več kot navadni smrtniki. Supermeni obstajajo - a to so ljudje, ki jih je življenje potisnilo v take in drugačne fizične in psihične preizkušnje, in ki so se iz tega izkopali živi...ne samo živi, temveč se kosajo z vsemi nami, ki nam je življenje z rožicami postlano. Oni so zame navdih ko mi je težko, ko bi se rad smilil samemu sebi. Zato dokaj kritično napadam tiste, ki mečejo dragoceno življenje skozi okno....tiste, ki potegnejo črto pod svoje dosedajšnje življenje in si ne znajo odgovorit na vprašanje: "Kaj sem do sedaj v življenju dosegel?". Pa ne apliciram to zgolj na šport, saj smo ljudje različni in tako je tudi prav.
Zame ste supermeni tudi vsi tisti, ki zmorete usklajevati odgovorne službene obveznosti, družino, prijatelje in vsakodnevne športne aktivnosti....vsi tisti, ki vas zaradi tega videvam pozimi v poznih nočnih urah tekat po Ljubljani, ali pa v urah ko ponočnjaki šele hodijo domov.
Torej, da ne bom bluzil...moje načelo je, DA JE 70% V GLAVI. Pa naj si bo to vezano na visoko postavljene cilje, ki si jih ne upate postaviti, ali pa na mesečno tekaško kilometražo, ki naj bi bila tako pomembna pri končnem rezultatu. Naj vam za konec zaupam recept za svoj tekaški "uspeh" (zelo relativna beseda), da ne bo še kdo rekel, da smo triatlonci "nedostopni".
- Dolgi zimski teki, ki niso nikoli hitrejši od 5:15 (ultramaraton Zagreb Čazmo 63km sem pretekel v 4:20/km)
- gorski teki do trajanja 6 minut (od 4 do 12 ponovitev)
- intervalni 400 metrski teki (od 8 do 20 ponovitev)
- povprečna mesečna kilometraža 63km - mislim, da sem tukaj marsikoga preenetil

Z zgoraj navedenim in z samozaupanjem, ki ga imam, sem se pripravljen kadarkoli spopasti z katerokoli tekaško tekmo.
Ta občutek iz srca privoščim tudi vam!!!

Triatlonski pozdrav
S članki v Poletu se jaz ne bi preveč obremenjeval.

Moja definicja revije Polet: Nizko proračunska revija, katera objavlja prispevke "faliranih difovcev", ki material za objavo pridobivajo s pomočjo googla.

Ali pa revija mojTrener: "Lepo pakiran pripomoček za netenje ognja v kaminu." (Enostavno ne morem prebolet, da so objavili prvi dve sliki pronacije in suplinacije, ki ju izpljune google pod slikovno poizvedbo in po vrhu vsega še napačno podnaslovili obe sliki).

No ampak to je že offtopick... :D

63km mesečne kilometrine? A daj? A to malicaš kripton (ali kaj je že superman zajtrkoval), da te žene naprej?:)

Mimogrede, tragikomično je, da ni tvojega dosežka objavila nacionalka, komercialka in pa sorodni mediji. Če nas silijo celo zimo gledat naše "orle", ki odlično formo dokazujejo s skoki med prvo dvajseterico, naše smučarje, ki odlično formo dokazujejo s tem, da zvozijo prva tri vratca na vsaki peti tekmi in nas čez poletje pitajo z osmo-razrednimi nogometnimi predstavami... je sramota, da taki vrhunski športni dosežki ostanejo v senci.

Odgovor na moje zgornje tarnanje enega izmed omenjenih: "Predvajam tisto kar ljudje gledajo". :(

Sem spet offtopick... :) Morem it delat.
Bravo Matej za izjemen dosežek tudi iz moje strani :clap: :clap: :clap: :cast: :juhuhu: :cast: . Če boš še naprej tako rušil vse pred seboj, boš postal športnik svetovnega formata(kar pa si itak že sedaj :laola ).

Lp :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA