najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 izzardly
TK Trisport Kamnik prireja sprint triatlon, akvatlon, supersprint triatlon in štafetni triatlon v Kamniku.

3.7.2010 bo v Kamniku po 13 letih ponovno organiziran triatlon, ki bo štel za slovenski pokal in pokal Alpe Adria. Atraktivna trasa bo potekala v samem mestnem središču, razen plavanja, ki bo potekalo na letnem kopališču Pod Skalco, ki je od centra oddaljeno približno 500m. Triatlon bo potekal v okviru festivala KAMSPORT 2010, ki bo poleg triatlona zajemal še MTB XC Kamnik in kolesarski maraton Alpe, ki s tremi prelazi slovi kot najtežji in najlepši kolesarski maraton v Sloveniji. Po triatlonu bo potekal koncert skupin Tabu in Billys.

http://www.trisport-klub.si/modules.php ... lon_Kamnik

Prijave preko spletne prijavnice do 30.6.2010.

LP
Uporabniški avatar
 stena
Matr triatlonski naval na TF, toj men ušeč. Še posebej pa to, da se je naša izzardly zbudilaa ;) Uglavem je termin tak, da bi lahko pršu ampak še ne bom ready za 750m swimanja. No pol sm že gruntou, da bi se vrnu na svoje začetke (triatlon za vsakogar) ampak sem se odloču, da mogoče ne bi bilo fer in bom tako verjetno na svoj letošnji krst še malo počakal, mogoče skoraj do jeseni? ;) :oops:
 ton
Mah, Stena, po mojem se preveč ukvarjaš z vprašanji, kako te bodo kje gledali.
Lej, nekdo mora biti zadnji, ne? in enako: nekdo mora biti tudi prvi. Zato le pogumno!
Mene ne bo, imam letos tak urnik, da se ta vikend matram, potem pa nekaj časa mučim otroke z ogledovanjem obupnih ruševin in dolgočasnih samotnih zalivov...
Uporabniški avatar
 stena
Sem toliko pretekmoval v življenju, da mi je za prva in zadnja in vmesna mesta vseeno, skozi leta pa mi je postalo vedno bolj vseeno tudi kaj si mislijo drugi. Gre se za moje počutje in zadovoljstvo ob določeni zadevi. Če bom 750m plaval 12 minut in bom ves mehek in kisel prišel z vode mi to ne bo predstavljalo nobenega zadovoljstva in zato sem napisal kar sem. Pridejo letos še triatloni ;)
Uporabniški avatar
 izzardly
Takole... v vednost za prihodnje leto :) .
Dirka je bila zastavljena prijazno, varno in zanimivo. Mnoge stvari so se organizatorju izšle, za kar mu čestitam, druge se pa pač niso. :mrgreen:
Vsi prostovoljci so bili zelo prijazni, dali so jasna navodila, pomagali tekmovalcem, razložili progo. Za spomin smo za spremembo dobili nahrbtnik :D .
Kljub temu, da smo držali pesti, da bo vreme zdržalo, se je pred štartom prvega vala tekmovalcev ulilo kot iz škafa. Štart je bil zato skupen in zato malo bolj množičen.
Ker smo kolesa smo oddali v menjalni prostor že tri ure prej, jih je v tem času dobro opralo, superge, čevlji in čelade pa so se polnili z vodo. Pred štartom je nehalo deževati, ampak na žalost je že tako zahtevna kolesarska proga postala še bolj nevarna in kdor ni vozil pametno... :?
Posebnosti te dirke so tek od bazena po pločniku do menjalnega prostora, ki je oddaljen prbl. 500m, kolesarska proga je tehnično dokaj zahtevna. Tekaški del gre tudi v klanček. Zamujanje pri oddaji opreme v menjalni prostor se dosledno kaznuje s prepovedjo nastopa :!: Dirkajo člani posebej in veterani+dekleta posebej, tokrat pač vreme tega ni dopustilo.

Še rezultati:
http://www.timingljubljana.si/Rez_mdb.asp?db=1559

Upam, da se do naslednjega leta še kdo opogumi in pride v Kamnik.

LP
Uporabniški avatar
 teoo
bolj za zajebancijo, kot za res, sem se tudi jaz prijavil in dejansko preživel. plavanje je bilo najhujša mora, saj sem ploven kot kursk. na biciklu in teku je bilo bolj domače, a kaj ko je bil sodček z energijo že po plavanju povsem iztrošen:)

Sem pa vseeno totalno navdušen in vem približno kako naprej. :clap:
Uporabniški avatar
 Biz
Odlično vam je šlo...na sliki se lepo vidi, da ste uživali, ena punca si je celo naštimala ipod. Po rezultatih sodeč je Nino zmogel dve tekmi zapored, najbrž je v Novigrad prišel na iztek :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA