najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 Radolca
mitja, prvič smo se res srečali v štartno ciljnem prostoru, drugič sem se prav tako s pirom v ustih in na ustnicah drl za tabo izza mize (pri sosednji mizi hrvati niso bili že eno uro postreženi), da bi te vzpodbudil. tona sva pa srečala na obratu teka, malega je bilo treba odpeljati "mov".

Runcajz, zelo lepo napisano doživljanje tekme :!:
Čestitam ta dosežek :clap:
Vse je v glavi, pri meni je na maratonu od tridesetega kilometra dalje treba sortirati, ločevati, urejati, zlagati, (pre)poditi,........ misli v glaviSlika
 ton
Bravo, Runcajz!
Ko te berem, se mi sicer zdi, da si ga močno lomil s prehrano, kar mi je čudno. Ne vem, morda hkratno jemanje ploščice in maratonika? Občutek imam, da si že s Kočne v prvi krog divjal s praznim rezervoarjem in si potem samo tu in tam malo zaflikal poden...
Sam se ko priden vojaček držim mantre 1gOH / kila teže / ura - in še se je v nedeljo to izkazalo za premalo futra! In mantra dva: na tekmi nikdar ne jemlji v usta, česar nisi na treningih 20x, 30x preskusil.

Ti, glede agegrouperjev pa ne delim tvojega mnenja. Ker nas je enostavno premalo, da bi se tekma ohranila na naših ramenih. Saj počasi se stanje izboljšuje, ni kaj. Zdajle, leto do naslednje dirke, lahko sami naredimo to, da čez zimo zvlečemo še koga od tekaških prijateljev v bazen in izmed plavalcev še koga na bicikel in na jesenski blejski miting dobimo še kakega triatlonskega prijatelja iz tujine...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bravo RuncajZ,

lepo si opisal svoj boj. Moji občutki so bili zelo podobni, manjkal pa mi je tisti ogenj prvopristopništva, lani sem užival ves čas razen zadnjih 20 minut, letos sem se mučil že na začetku. Še tega ne vem, kje na biciklu si me prehitel, ker sem se mućil sam s seboj in svojim (ne boš verjel vzorno očiščenim in premalo namazanim in zato škripajočim) biciklom. A biti star začetnik ima nekatere prednosti. Žal mi je, da te je ploščica v kombinaciji z izotonikom namučila, sam ne smem mešati izotonika in gelov. Nekateri maherji pravijo, da ne smeš vse ploščice naenkrat ampak po tretjinah.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA