najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

predrag napisal/-a::D ST Novigrad se vedno odvija v ležernem in vedno pozitivnem zdušju v samem centru mesta in organizacija samega projekta iz istega razloga je vejo vsi večletni "naši" tekmovalci izredno zahtevna.
Pravila ST tekmovanja so že dobro znana in načeloma ih tekmovalci poštujejo, najbolj enostavna tekmovalna obleka je triathlon komplet (tudi v ponudbi TF), na napake pravočasno upozorimo, za varnost na cesti in v mestu skrbi preizkušeni lokalni DVD, prometna policija in organizacijski FUN MK Umag.
No štart-cilj, v centru mesta, cone menjav, precej radovedne publike, ... pri obali ... garancija so atraktivnosti, dobrog zdušja in ležerne "familly" atmosfere ...
... in če se vklopi lep, sončen dan ... to je to ... nagrade za vse ... for ever in your minds!

Mislim, da si me dokončno prepričal!
Se vidimo v Novigradu!

Lp
medo1977 napisal/-a:Triatlonski dres v ponudbi TF-ja je enodelni oz. dvodelni?

Triatlonski dres TF sekcije je enodelen. Če malo pobrskaš pod triatlonska sekcija TF in potem naprej prireditve, boš našel lanskoletno debato in na koncu med poročili z omenjenega triatlona tudi link za slikovno gradivo. Tam si ga lahko pogledaš. Ne vem pa če nisi že pozen glede naročila ali pa...
:clap:
predrag napisal/-a::D In še MOTO ... "Ko se misli začnejo ... in telo pomaga ...

Ojla,

Če se nam bo vse poklopilo se zopet vidimo... :laola

Predragu pa vsaka čast za organizacijo; drugače je pa itak vsak drugi tekmovalec v NG TF- ovec... :clap:
Ni kaj, na začetku vsak dvomi vase po nepotrebnem. Se navadiš z leti, da greš odločen v tekmo, brez strahu...

Mogoče pa pridem, najprej moram opraviti s Franjo, potem pogledati kako kaj plavam in če bom sposoben vsaj nekje 1:30/100m verjetno pridem, če drugega ne malo na dopust oziroma oddih od faksa in vsega ostalega. Morje me je še vedno pomirjalo :D

Če bom že tam se nadejam dobre družbe forumovci?? :wink:
Lahko te pa kdo od "nas" zategne? Pomoje te le bolj mika Slo pokal, odkar si half profi :wink: Mene v NG žal ne bo, ker imam v štirih dneh nekje osem hokejskih tekem (jebiga, če počenjaš miljon stvari se kdaj kakšni interesi tudi pokrižajo :D ). Uživajte tako kot lani, upam, da bo tudi letos kdo lahko počastil na koncu ;)
stena napisal/-a:Lahko te pa kdo od "nas" zategne? Mene v NG žal ne bo...

Hvala za ponujen prevoz, glede na to, da sploh ne greš v NG :lol: . Sem že dogovorjena za Celje.

In ja, vem, da te zelo moti vse, kar je povezano s triatlonskimi klubi, tekmovalno licenco, pokali in prvenstvi. Vsak naj dela to, kar mu paše :-- .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA