najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 izzardly
Medo, pravijo, da je tekma enakovredna petim treningom :D !

medo1977 napisal/-a:Morda trenirajo toliko več kot jaz...so bolj pripravljeni............
...sposobnejši.
Takih je sigurno kar nekaj, zato se nima smisla primerjat. Vsak ima svoje fore, dobre in slabe dneve itd.

medo1977 napisal/-a:Najdaljša distanca na kateri sem do sedaj tekmoval je bila sprint razdalja...
Moja tudi :wink: . Tole naj bi bil moj prvi olimpik. Če ga bom šla odpeljat, bo to v duhu in stilu turističnega ogleda proge za naslednje leto, saj sem (spet :oops: ) likala asfalt in nisem povsem mobilna.

P.S.: Če vas mularija ne uboga poskrbite, da bodo na sprehodu na špagi in ne da skačejo na cesto :evil: !
Uporabniški avatar
 izzardly
Vidim, da ste se le odločili za merjenje s čipi :clap: .
Verjetno lahko tisti, ki imamo lastniške čipe Timingu oz. prijavnemu osebju povemo kodo svojega čipa in nam ni potrebno kupovati še enega, a ne?

LP
Uporabniški avatar
 lenči
Kaj naj rečem :?: . Sem se potrudila, da sem prišla pred zaporo s kolesarjenja :oops: . In se opravičujem, ker je vročina naredila svoje in sem tekla katastrofalno....sem pa srečna, ker sem prišla skozi cilj. In kako je triatlonska polžka videla svoj krstni olimpik, lahko preberete na spodnji povezavi.
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=126212

Drugače pa, razen bidona, ki je dobil "noge" na tekaškem delu in za nas počasne v tej vročini malo pomanjkanja vode lahko rečem vse pohvale. Res lep triatlon, olimpik dolžina mi ravno ustreza :lol: . Naslednjič moram samo kurjavo izključit :lol:
Uporabniški avatar
 medo1977
Bravo Lenči.......sem te vmes med tekmo kar nekajkrat opazil.
Sicer sem pa tudi sam "preživel" svoj prvi olimpik s časom 2h25min.....lahko bi bilo malo boljše, če nebi v drugem krogu malo zašel z idealne linije plavanja.
Ampak kar je-je in se srečen, da sem preživel in prečkal ciljno črto!
 gnioco
Bravo Lenči za vztrajnost ki je najpomembnejša!

Tudi jst sem uspešno preživel prvi triatlon, s nekaj spodsljaji (drugi krog plavanja katastrofa, skok na ploh, zgubu očala in kapo, in plaval cikcak:)...a s časom 2:28 več kot zadovoljen.
Vzdušje na tekmi super...Sotrpini, ki te spodbujajo na teku, skupni boj na kolesu...odlično!

morda bi le pripomnil, da sem pričakoval več hrane in pijače na cilju (vsaj kakšna banana, morda pa jo nisem našel)... Pa tudi za obiskovalce je bilo nemogoče priti navijat na cilj, zaradi cestne zapore,...drugače pa super!
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

sem bila pridna navijačica in sem ves čas izjemno uživala, edino zadnje dobre pol ure bi bila Igorju hvaležna, če bi mal pohitel, ker so me že noge bolele :D .
Drugače pa prijetno vzdušje, luškani triatlonci, upsss, pstttt! :roll:
Hočem povedat, da je v primerjavi z Bledom (zaradi vremena) ta triatlon veliko lepši in bom šla na tega na moj prvi Olimpik (upam, da že drugo leto). Že včeraj mi je bilo hudo, ker sama nisem mogla bit zraven.
Drugače pa Izzardly, Gospod 05, Lenči in Raziskovalec čestitke!
Slikice pa še danes...
Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tale Olimpik je bil pa peti in najtežji (tud od prvega). Saj sem vedel, da ne bo dobro, da sem bil prejšnji večer na nočni 10-ki na Bledu in jo tudi ne dovolj počasi odtekel. Lansko leto je bila nočna desetka na isti dan kot olimpik, a zvečer, kar je očitno bolj posrečeno, kar se mene tiče.
Z navijaško ekipo (Sončka) sva prispela dovolj zgodaj, da ni bilo panike. Noge sem dal v zrak v najbližjem bifeju ob start/cilju in od tam vizualiziral kolesarsko progo (jo poznam že od lani), kljub vabilu TF-forumke, ki v triatlonu štrata sicer za drug klub, na ogled proge
Prvi krog v vodi sem čutil, da v nogah ni prave moči in sem ustrezno prilagodil tehniko, drugi krog v vodi je šel bolje (ali pa "konkurenci" slabše), tako, da je skupni plavalni čas bil še kar soliden. V prvi menjavi sem podrl svoj rekord in tam zakampiral tri in pol minute (profiji se tam zamudijo pol minute, moja norma je minuto) predvsem na račun obuvanja kompresijskih nogavic in kolesarkih rokavic.
Na kolesu nisem imel nobene moči, klanci so bili veliko "višji" kot lani (proga je bila ista :wink: ), gospod 5:00 me je prehitel na prvem krogu in prijazno ponudil zaveterje, a mu nisem mogel slediti v hrib), veter je pihal in soliranje, ki sem ga skoraj ves čas izvajal, je bilo čisto brezupno. Ene pol kroga sem se na koncu šlepal celo za tekmovalko (hvala) :oops: , česar ponavadi ne delam, a ji nisem mogel vrniti usluge. Na prvem klancu je takointako "potegnila" , da je na spustu nisem mogel več ujeti. No ja, kolešček je bil tako osem minut počasnejši kot lani. Še vedno pa sem obe disciplini končal pod dve uri.
Sem pa odlično opravil drugo menjavo. Tule je prostor za izboljšavo le še v nabavi triatlonskih vezalk. Tale disciplina mi je včeraj res uspela
Sam sebi sem se pa začel smiliti na teku. Tistih 33 stopinj je zame čisto preveč. Hvala organizarorju, da mi je vsake 2,5 km podal pol litra vode, ki sem jo pravično razdelil na zunanjo in notranjo uporabo. Vodo mi je podala tudi prijazna gospa na progi, ko pa jevidela kaj počnem z njo mi je zaklicala, da je le za polivat (očitno sem spil kakšne dva decilitra jezerske vode). Če v prihodnosti v tej rubriki ne poročam o posledicah, je ta očitno pitna. Skratka, tale desetka je bila 18 minut počasneja od moje rekordne triatlonske desetke in osem minut od lanske tukaj. Ne spomnim se, da bi kdaj tekel tako počasno desetko. Napis tekaški forum je prav ironičen, saj bi tole morala biti "naša" paradna disciplina. A konj je pač crknil in je le še kljusal po progi.
Na koncu se moram zahvaliti navijaški ekipi, ki me je pred zavojem v cilj ustavila in mi povedala, da je treba še enkrat do merilca in šele potem v ciljni prostor. najbolj zabavno (ne tu v tem trenutku ampak kasneje) je bilo, da me je tu prehitel še en tekmovalec, pa se mi ni dalo finiširat v cilju, čeprav, bi ga komot presenetil.
Skratka, rezultat je bil najslabši od mojih petik olimpikov in drugi, ko sem garal več kot tri ure (skoraj 3:09) (lani je bilo tu 2:50).
In najbolj zabavni del. V svoji kategoriji sem falil medaljo za 5 sekund (ja uganili ste, tretji je bil tisti, ki me je prehitel pred ciljem (in ta Madžar tega ni vedel in ga ni bilo na razglasitvi) in dosegel odlično 4. mesto in nisem bil zadnji v svoji kategoriji.
Izza je dobila medaljo, čestitke pa predvsem Lenči in medotu 1977 (žal se ne poznava), me moraš pocukati za rokav (ker imam jaz tf dres, ti pa ne) za prvega.
Danes me noge ne bolijo, vesel sem, da sem opravil odličen trening. Septembra bo pa tudi foprma za boljše dosežke.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 13 Jul 2010, 15:45, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Sončka
Še nekaj: skupno je bilo žensk na Olimpiku 7! Sicer je res, da prva mesta zasedajo profice, ampak tudi za zadnji del prve polovice se je lušno naprezat (na splošno govorim ob številnejši udeležbi) :D. Ampak sej počasi, pa se bomo tudi ženske opogumljale za tovrstne prireditve. Še enkrat bravo Lenči za pogum in za dobro kondicijsko pripravljenost (Olimpik še vseeno ni mačji kašelj)!
Go girls!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sončka napisal/-a:Še nekaj: skupno je bilo žensk na Olimpiku 7! Sicer je res, da prva mesta zasedajo profice, ampak tudi za zadnji del prve polovice se je lušno naprezat (na splošno govorim ob številnejši udeležbi) :D. Ampak sej počasi, pa se bomo tudi ženske opogumljale za tovrstne prireditve. Še enkrat bravo Lenči za pogum in za dobro kondicijsko pripravljenost (Olimpik še vseeno ni mačji kašelj)!
Go girls!

Sončka, lani so nastopile le 4. če bi bila letos ena več (npr. ti) bi šlo za povečanje udeležbe za 100%:
:D :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
raziskovalec napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Še nekaj: skupno je bilo žensk na Olimpiku 7! Sicer je res, da prva mesta zasedajo profice, ampak tudi za zadnji del prve polovice se je lušno naprezat (na splošno govorim ob številnejši udeležbi) :D. Ampak sej počasi, pa se bomo tudi ženske opogumljale za tovrstne prireditve. Še enkrat bravo Lenči za pogum in za dobro kondicijsko pripravljenost (Olimpik še vseeno ni mačji kašelj)!
Go girls!

Sončka, lani so nastopile le 4. če bi bila letos ena več (npr. ti) bi šlo za povečanje udeležbe za 100%:

Hihi, smo duhoviti. :D
Glej, da te kje ne ujamem, ko se spet pojavim. :--
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sončka napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
Go girls!

Hihi, smo duhoviti. :D
Glej, da te kje ne ujamem, ko se spet pojavim. :--

Komaj čakam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA