najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Kratko sms sporocilo od Lojzeta.Takooo težko!!!Več ne morem.Če bo dosti prav, za Hawaje namreč,če ne pa k... gleda IM.Na plavanju pretep,na kolesu v drugem kroge težave z zavorami,na teku pa kot vedno odlično 3.08.01!!! Pravi,da hujše mu še ni bilo. V ponos in veselje mi je bilo in mi bo tudi v prihodnje opraviti kakšen tekaški trenig s tabo.
Vse čestitke Lojzetu!

Sem vedel, da bo dobro odteral tale Ironman. Nekaj tekaških treningov smo pozimi opravili skupaj z Boštjanom Potočnikom in je bil vedno odlični trening partner, ki je znal dobro "skonstruirati" trening. Ko se zavzame trenira res veliko in načrtno.

Kar tko naprej Lojze, v bodoče nas čaka 100km del Passatore.

Lp
Uporabniški avatar
 GTA
Vsem najlepša hvala za čestitke, obljubim pa da bom kaj več napisal o tekmi, ko se vsaj malo "sestavim". Na hitro pa, tekma z nekaj napakami, za katere sem v glavnem kriv sam(krč na plavanju, zavora na kolesu v drugem krogu), garanje na teku do zadnjega metra in do zadnjega atoma moči, veselje v cilju in še večje na podelitvi slotov.
Kljub odrekanju, ki ga zahteva IM vsakodnevno, se splača, poizkusite...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com