najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Vabljeni v čim večjem številu.
Več info v kratkem, na uradni spletni strani prireditve.
Priponke
LETAK TRI KP 2009-1-jpg.jpg
Razpis 1. stran
LETAK TRI KP 2009-1-jpg.jpg (82.11 KiB) Pogledano 4362 krat
LETAK TRI KP 2009-2-jpg.jpg
Razpis 2. stran
LETAK TRI KP 2009-2-jpg.jpg (94.33 KiB) Pogledano 4363 krat
Tole pa zgleda naravnost fantastično...in organizacija bo verjetno na višku :clap:
Udeležba bo števična...nagade so pa res "bogate" :clap: :cast1:
Ja tkole bo...tole bo dober trening za olimpik 3athlon na Krku, ki bo naslednji dan :shock: :bum:
Zgleda super!

Samo še zmeraj me ne prepriča 100% da bi šel.
Slaba izkušnja iz teka za zdravje v KP je še vedno prisotna. Upam da tu ne bo tako.
Če bo lepo vrem in tekmovalcev dovolj se prijavim na dan tekme

Lp
Kakšno kolebanje je sedaj to? :D . To se pa za TF res ne spodobi :wink: .

Lahko bi se kandidati iz Ljubljane in okolice (oz. tisti, ki greste v KP skozi LJ) dogovorili za skupen odhod. Meni se zdi smešno, da bi šel vsak s svojim avtom po isti poti ob istem času :) .

A vse te silne kroge vsakega tekmovalca bojo pa ročno šteli? Kar velik zalogaj glede na hitrost kroga...
izzardly napisal/-a:Kakšno kolebanje je sedaj to? :D . To se pa za TF res ne spodobi :wink: .

Lahko bi se kandidati iz Ljubljane in okolice (oz. tisti, ki greste v KP skozi LJ) dogovorili za skupen odhod. Meni se zdi smešno, da bi šel vsak s svojim avtom po isti poti ob istem času :) .

A vse te silne kroge vsakega tekmovalca bojo pa ročno šteli? Kar velik zalogaj glede na hitrost kroga...

ja to glede prevoza, je pa zelooo pametna... :clap:
Vsem članom naše sekcije želim veliko užitkov na tej tekmi. Sam, sem že pred časom sezono zaključil, pa še jutri oddide moj najboljši prijatelj (moj Trek) od hiše, brez njega pa ne grem in niti ne morem na triatlon. Pridem spet, ko dobim novega najboljšega prijatelja oziroma prijateljico. Do takrat bom pa v mislih z vami, mogoče pa komu to kaj pomeni :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA