najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 izzardly
Da ne bomo govorili samo o polželezkotu... :--

4.9.2010 se bodo na Bledu v organizaciji Trisport kluba zgodili triatlon za vsakogar (preizkusila lani in toplo priporočam začetnikom :clap: ), štafetni triatlon, olimpik triatlon (hkrati gre za DP) in lumpi triatlon za otroke. Vmes je še tekma za evropski mladinski pokal. Vrhunsko organiziran dogodek, upajmo, da bo tudi vreme sodelovalo.

Prijave in plačila do 1.9.2010.

http://www.trisport-klub.si/modules.php ... iatlonBled

Se vidimo! :D
izzardly napisal/-a:Da ne bomo govorili samo o polželezkotu... :--

4.9.2010 se bodo na Bledu v organizaciji Trisport kluba zgodili triatlon za vsakogar (preizkusila lani in toplo priporočam začetnikom :clap: ), štafetni triatlon, olimpik triatlon (hkrati gre za DP) in lumpi triatlon za otroke. Vmes je še tekma za evropski mladinski pokal. Vrhunsko organiziran dogodek, upajmo, da bo tudi vreme sodelovalo.

Prijave in plačila do 1.9.2010.

http://www.trisport-klub.si/modules.php ... iatlonBled

Se vidimo! :D

Bi prišel, ampak meseca septembra začnem z "dopolnilnim poukom" plavanja...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vsem pa držim pesti :wink: :wink: :wink: :wink:
Zbiram pogum za prijavo in za pojav na štartni vrsti v soboto - če bi tkole padal kot zdejle ne bi imel teh težav :oops: :oops:
Pa ne da boste vsi na štartu naslednji vikend :?:
Uporabniški avatar
 Biz
Za moj treking bi bil takle dež prednost pred specialkami :mrgreen: Neke daljnosežne napovedi govorijo o 23 stopinjah in nevihtah sem ter tja, vendar tem napovedim jaz ne bi posvečal posebne pozornosti, ker niso preveč zanesljive.

Sicer pa je olimpik moja prva tekma, kjer tekmujem na državnem prvenstvu. Nekdo mora biti bolj na repu, tokrat bom bil svojo osebno bitko s časom in razdaljo. Planiram pa uživat, tako da ne pride v poštev priti v cilj z zadnjimi atomi močmi.
gazi napisal/-a:Mitja, ni panike - saj imaš nov dres 8)
Držim pesti!

Dres tud ni več nov, je že dobr stestiran :P Hvala Gazi :!:
Biz pol bova pa skupaj v zadnjih vrsti, moj cilj je, da me prvi ne prehitijo za en krog na plavanju :oops:
Aja, olimpik bo moj prvi triatlon sploh :--
Pismo, no, tolk sem se veselila tega triatlona, zdaj se pa že 1 teden borim z enim zahrbtnim virusom :evil: !
Če ga do srede premagam, pridem na olimpika za metlo (mogoče bojo pa celo neopren dovolili :mrgreen: ).
Je pa tale blejski 3atlon tako lep, da mi bo zelo žal, če ne bom mogla štartat.

LP
 ton
Mitja, če bo le vse klapnilo, pridem pogledat in zarjut kakšno krepko.
Mene kot neplavalca in nedeljskega kolesarja na olimpiku najbolj zdela šest vzponov iz Zake na presneti štacjon, zato toplo svetujem, da (draftanje je dovoljeno) na kolesu 'pripneš' k ustrezni skupini in vsaj nekoliko počiješ. Ne skrbi, če boš iz vode kasneje.
SREČNO vsem in posebej prvakom!
Izza, dol z virusom!
ton napisal/-a:Izza, dol z virusom!

Haha, moram žal priznat poraz...
Pridem navijat, podajat gele na obratu teka, lahko tudi kaj poslikam.

Vsem pa v soboto želim toplo ozračje, suho progo, mirne živce in močno voljo :clap: !

Po Lovemanu pa seveda vabljeni še v Koper na zaključno dirko slovenske 3sezone :D .

LP
Živjo!

Mene pa zanima, kako bo z uporabo neooprena na Bledu na olimpik razdalji za rekreativce (tisti ki nimamo licenc in nismo v kategoriji za državno prvenstvo).
Po pravilniku TZS (http://www.triatlonska-zveza.si/dokumenti/TZS_tekmovalni_pravilnik.pdf, stran 14 in 15), je neopren prepovedan, ko je temperatura vode nad 20°C za državna prvenstva, za rekreativne prireditve pa nad 22°C.
Torej, zanima me:
- če bo temp. vode pod 21°C, bodo neopreni dovoljeni za vse tekmovalce?
- če bo 21°C ali 22°C, bodo prepovedani za tekmovalce v ketegoriji za državno prvenstvo (tekmovalci s tekmovalnimi licencami TZS), rekreativci pa jih bodo lahko imeli?

Sicer je temperatura Blejskega jezera bila včeraj, 31.8.2010, 20°C (vir: http://www.rtvslo.si/vreme/morje-in-jezera). Torej če bo takšna temperatura vode
tudi 3.9, bi načeloma morali biti neopreni na tekmi dovoljeni za vse, da bo tekma regularna po pravilih TZS?

hvala in lp.
Uporabniški avatar
 3man
Po mojih izkušnjah bodo, če bo le temperatura omogočala, prepovedali uporabo neoprena, ker je veliko rekreativcev, ki tega pripomočka nima. Če pa bo res prehladna voda, pa bo gotovo dovoljen za vse. Mi je žal tistih, ki ga nimajo! In sebe, ki imam takega, da tovorim tono vode s seboj :)
Danes sem plaval v jezeru brez neoprena in je bilo čist fajn. Je pa pihal zmeren severo zahodnik, in ko prideš ven z vode, imaš občutek, da je zima. Problem bo itak samo na kratkem triatlonu, ki štarta ob 11.45, za olimpika se bo pa ozračje že segrelo.
Je pa kolesarska trasa kar pestra in začne v zmeren klanec tako da....na super tekaški trasi bodo vse pretekle tegobe pozabljene.
Srečno, se vidimo na štartu!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA