najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 fatburn
#320990
KDAJ: sobota, 31.5.2014, ob 9.00 uri

START: CELJE, ŠMARTINSKO JEZERO

CILJ: LOGARSKA DOLINA, HOTEL PLESNIK

TRASA: CELJE-LOGARSKA DOLINA, 1.9 km plavanja, 90 km kolesarjenja, 21 km teka

PLAVANJE: 2 kroga v Šmartinskem jezeru. Pričakovana temperatura vode je 20 stopinj. V tem primeru so neoprenske obleke dovoljene.

MENJALNI PROSTOR T1: na travniku pred jezerom

KOLO: trasa iz Celja do Logarske doline 850m višinske razlike

MENJALNI PROSTOR T2: travnik v Logarski dolini pri hotelu PLESNIK

TEK: 2 kroga po 10.5 km vsak v Logarski dolini

PREVOZ OPREME IN UDELEŽENCEV V ŠTAFETAH, V MENJALNI PROSTOR V LOGARSKI DOLINI T2 bo organiziran z avtobusom. Odhod v Logarsko dolino je predviden ob 8.00 uri. Vrnitev v Celje po razglasitvi, predvidoma ob 17.00 uri. Udeleženci boste lahko svojo tekaško opremo in stvari, ki jih potrebujete za nadaljevanje tekme v Logarski dolini oddali našemu osebju, najkasneje do 7.30 ure pri zato posebej označenem mestu v menjalnem prostoru T1. Stvari vas bodo čakale v Logarski dolini ob vaši številki v menjalnem prostoru T2.

Prevoz udeležencev v štafetah in opreme za tekmovalce je vključen v startnino. Prav tako je vključen prevoz prijavljenih udeležencev iz Logarske doline v Celje. Cena prevoza kolesa iz Logarske doline v Celje je 5 EUR na kolo. Prosimo, da nam posredujete svoje podatke in prošnjo, da potrebujete prevoz na tricelje@gmail.com. Cena povratnega prevoza v Logarsko dolino in nazaj za gledalce je 10 EUR. ŠTEVILO MEST NA AVTOBUSU JE OMEJENO IN BO PO PRINCIPU "KDOR SE PREJ PRIJAVI, SI PREJ ZAGOTOVI MESTO".

STARTNINA VKLJUČUJE: organizirano prireditev, spremstvo na plavanju, policijsko spremstvo na kolesarski trasi, cestne zapore, zdravstveno službo, rediteljske službe, spremstvo motoristov na kolesarskem delu, tehnično pomoč na kolesarskem delu, prostovoljce na okrepčevalnicah.

Več na http://www.fatburn.si/
Uporabniški avatar
 fatburn
#321575
Pri štafetah je tako da eden član plava, drugi kolesari ter tretji teče. Vsak izmed članov ekipe dobi tudi vse, kar dobijo udeleženci ki tekmujejo sami (darilna vrečka, majica, medalja in hrana).
Uporabniški avatar
 vencelj
#321591
fatburn napisal/-a:Pri štafetah je tako da eden član plava, drugi kolesari ter tretji teče. Vsak izmed članov ekipe dobi tudi vse, kar dobijo udeleženci ki tekmujejo sami (darilna vrečka, majica, medalja in hrana).


Lepo in vabljivo :!:
Manjka mi še ena malenkost...pravzaprav dve: plavalec in kolesar...

Lp, vencelj
 spela*
#321600
Sicer me zelo veseli, da bo v Sloveniji organiziran polovični ironman in bi se ga z veseljem udeležila - če bi le bil datum kasnejši.
V vodi, ki ima 20 stopinj, namreč nimam želje plavati. :( In to je, ja, glavni razlog, da me tam ne bo. Če bi ga le organizirali kak mesec ali dva kasneje ...

(Neoprena nimam, sicer pa sem v njem plavala enkrat, poskusno, in sem se pri tem počutila tako neprijetno, da bi potrebovala veliko več treninga v neoprenu, preden bi si upala v njem na takšno razdaljo.)
Uporabniški avatar
 fatburn
#322153
Nekaj o Logarski dolini!
Logarska dolina leži v Kamniško-Savinjskih Alpah in je od leta 1987 zavarovana kot krajinski park, ki se razteza na 24 km².
Logarska dolina je domovanje kar nekaj vrhovov, najvišji je Planjava z 2394 m. Ena izmed glavnih lepot je Slap Rinka
Slika
V sami Logarski dolini je preko 40 naravnih vrednot, od slapov, skalnih stolpov, votlin, spodmolov, do ledeniških balvanov, dreves izjemnih dimenzij, flore in favne. Po dolini je speljana sprehajalna pešpot (2-3h), ki vodi mimo zanimivosti: izvira potoka Črna, lesene riže, bulastega jesena, oglarske bajte, itd.
 ton
#322182
Fatburn, neopren je... kot bi imel šlauh, rokavčke in plavutke hkrati. Tesnoba, o kateri poroča Špela, je dejanska težava, ampak dobrobiti iz prvega stavka jo močno presegajo.
Sposodi si enkrat kakšno obleko in poskusi.
#322636
ton napisal/-a:Fatburn, neopren je... kot bi imel šlauh, rokavčke in plavutke hkrati. Tesnoba, o kateri poroča Špela, je dejanska težava, ampak dobrobiti iz prvega stavka jo močno presegajo.
Sposodi si enkrat kakšno obleko in poskusi.


Super nasvet ton, sam osebno plavutk sicer .. še ... nisem našel, in sedaj vem, zakaj ste nekateri toliko hitrejši :D. Šlauf in rokavčke pa že obvladam.

Sam zenkrat še nisem v fizičnem stanju za tale podvig, ampak nikoli se ne ve ...
 spela*
#324458
ton napisal/-a:Fatburn, neopren je... kot bi imel šlauh, rokavčke in plavutke hkrati. Tesnoba, o kateri poroča Špela, je dejanska težava, ampak dobrobiti iz prvega stavka jo močno presegajo.
Sposodi si enkrat kakšno obleko in poskusi.


Saj sem že, enkrat. In ni bilo niti najmanj prijetno. Res pa sem plavala v bazenu v razmeroma topli vodi, tako da mi je bilo poleg vsega še vroče. Pa tudi drži, da zdaj plavam bolje kot takrat. Tako da bi bilo mogoče zdaj drugače. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA