najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

#324123
Pozdravljeni!

21.09. bo v Sloveniji organizirana tekma evropske serije TNatura Cross Triathlon in sicer v Bohinju in na Pokljuki. V evropski seriji so štiri tekme - Sardinija, Nemčija, Češka in Slovenija, celotna serija pa je v uradnem koledarju in poteka pod okriljem evropske in mednarodne triatlonske zveze! Kros triatlon na najvišjem tekmovalnem in organizacijskem nivoju, kljub temu pa še vedno namenjen predvsem "age group" tekmovalcem.

Kratki podatki o progi:
Plavanje: 1.500m v Bohinjskem jezeru (2 kroga po 750m)
Kolo: 23km s cca. 800m VR iz Bohinja na Pokljuko, seveda z gorskimi kolesi
Tek: 9,5km (2x 4,75km) po Pokljuki s končnim ciljem na biatlonskem centru

Več informacij na:
http://www.tnaturaevents.com/en/series/ ... -place-eng
ali na mail info@tkpokljuka.si

Tekmo organizira triatlonski klub Pokljuka (http://www.tkpokljuka.si, še v izdelavi :oops: ), za vse informacije o sami tekmi, želje po vključitvi v program, organizacijo itd pa kar na info@tkpokljuka.si..

Vabljeni!

Lep pozdrav,

Tomaž
#325881
Pozdravljeni forumovci,

Še malo in tukaj bo poletje, čas za uživanje v odličnem vremenu, naporne treninge, spektakularna tekmovanja… :laola
Poletni meseci minejo najhitreje in kmalu bo tukaj september! Upam, da se 21.09. vidimo v Bohinju in na Pokljuki, saj si v TK Pokljuka skupaj z lastniki tekmovalne serije TNatura European Series resnično želimo pripraviti in izpeljati tekmo, ki bo vsakemu tekmovalcu ostala v trajnem spominu, seveda po izključno pozitivnih vtisih. :D

Ker bo tekma na tem prizorišču in v takem formatu organizirana prvič, pa želimo že pred tekmo preveriti kaj vi, tekmovalci najbolj pogrešate na triatlonskih tekmah v Sloveniji in tujini? Vsi, ki smo vpeti v organizacijo imamo veliko lastnih izkušnje s tekmovanji na različnih nivojih, vendar se zavedamo da tekme ne organiziramo za nas, ampak za vse vas, ki želite tekmovati v izjemnem naravnem okolju, v varnih razmerah in ob najboljši organizaciji.

Tudi če je tekma TNatura Cross Triathlon vaša prva triatlonska preizkušnja, kaj vam predstavlja največji izziv? Kaj vas skrbi? :( :(

In za izkušene, kaj ste na preteklih tekmah najbolj pogrešali, kaj lahko na tekmi TNatura Cross Triathlon Slovenia naredimo drugače, boljše? Na kaj je še posebej potrebno paziti, da se boste naslednje leto zagotovo vrnili? :toast:

Predloge, komentarje, nasvete itd. lahko pošljete na info@tkpokljuka.si . Prav vsakega nasveta bomo zelo veseli, ker pa žal ne moremo »nagraditi« vseh predlogov bomo med prejetimi e-sporočili 2.6.14 na sedežu kluba izžrebali e-naslov, katerega lastnik bo prejel brezplačno štartnino za tekmo TNatura Cross Triathlon Slovenija. Z brezplačno štartnino pa bomo nagradili tudi najboljši poslani nasvet oziroma predlog! (izbran po oceni UO TK Pokljuka). :clap:

Seveda pa smo na omenjenem email naslovu na voljo tudi v primeru morebitnih vprašanj vezanih na tekmo!

Iskrena hvala za vse predloge!

Tomaž
#328740
Zdravo!

Jaz pogrešam to, da v Sloveniji triatlon ni tako medijsko podprt kot v tujini.
Na samih tekmah me pa moti to, da ponavadi nikoli ne veš, kaj te čaka na okrepčevalnih postajah - voda v plastenki, energijska pijača ali cola v kozarcu... Dobro je, da se že pred samo tekmo da nekje prebrati natančna navodila o poteku triatlona.

V tujini mi je všeč tudi pivo (brezalkoholno), ki ga dobiš v cilju. Po dolgi tekmi, kjer zaužiješ veliko sladkorja, paše nekaj nesladkega. Tega doma še nisem opazil.
Tudi sladka hrana v cilju mi ne diši, slana se mi precej bolj prileže.

Lp, Janez
#329377
Lep pozdrav vsem,

hvala Gionni za koristen komentar, potrudili se bomo da bo upoštevan (v kolikor razmišljaš o udeležbi na tekmi nam pošlji mail na info@tkpokljuka.si).
Zagotovo je koristno, da se čim več informacij o tekmi izve že prej, zato upamo, da bo uradni bilten tekme v pomoč - na žalost zaenkrat samo v angleškem jeziku, v kolikor se pojavijo še kakšna vprašanja pa seveda kar na info@tkpokljuka.si.

http://issuu.com/tomalucovnik/docs/tnat ... _eng_issuu

V naslednjih tednih bomo s kratkimi osvežitvami dodajali še koristne informacije o vremenski napovedi, praktičnih nagradah naših partnerjev (ne bodo samo "elite" tekmovalci odšli zadovoljni domov :D ), morebitnih manjših spremembah itd..

Upam, da se 21.09. vidimo v Bohinju v čim večjem številu!

Lep pozdrav,

Tomaž
#331169
Pozdravljeni,

za nami je uspešno izpeljana triatlonska tekma TNatura Cross Triathlon Slovenija. Udeležba je bila sicer skromnejša kot smo upali, ni pa manjkalo največjih imen svetovnega triatlona: svetovna in evropska prvakinja Kathrin Muller, zmagovalka serije TNatura Helena Erbenova, evropski prvak Kris Coddens, Xterra prvak Jim Thys... in seveda množica "amaterskih" triatloncev, ki so se vsak po svojih najboljših močeh pomerili z zahtevno progo.
:laola :clap: :clap:

Poročilo o tekmi najdete na strani ETU s klikom na spodnjo povezavo:
http://europe.triathlon.org/news/article/etu_tnatura_poklujka
Slike:
https://www.flickr.com/photos/121651546@N06/sets/72157647516327439/

Se vidimo naslednje leto!

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA