najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 lukkka
Če koga zanima lep konec sezone - za marsikoga je lahko tudi krona sezone - vsekakor je pa res fajn švicat v takem okolju ( narodni park ) in pri znosnih temperaturah...

podrobnosti: http://www.tkswibir.hr/

Ene par Slovencev je že ( mislim da trenutno 2 ), jaz bom tam sigurno, če ne bo kakšne nebodigatreba poškodbe, pa če še kdo pride, bo pa sploh super. Več nas bo, boljši bomo.

Se je pa lani organizator res potrudil - tako z darili, kot ugodnimi namestitvami v hotelu ( "članske cene" ) kot tudi z zavarovanjem proge.
 ton
Kar slabo mi je ratalo od silne želje... ampak ne, tri tedne pred ljubljancem...

So kaj porihtali cesto proti Babinemu polju ali gre po tradicionalnih luknjah? In kako je videti vmesni tek in skok pred drugim krogom plavanja? In se teče po stopnicah in mimo Malega jezera ali naokrog po cesti (ptoblem s križanjem z biciklisti)?
Uporabniški avatar
 lukkka
Za cesto ne vem kakšna je bila prej, lani je organizator že govoril, da so cesto pri nekem spustu popravili, pa mislim da tudi za letos obljublja nov asfalt ( na nekaterih odsekih ).
Plavanje v dveh krogih se mi zdi zelo posrečeno, vmes lahko vidiš še akj drugega kot vodo, pa ljudje te malo spodbujajo, tako, da greš drugi krog vsaj tok zagnano kot prvega.
Tek je pa speljan preko stopnic ob jezeru, ja. Prav prijetna senca, pod vsemi tistimi borovci in drevesi. Pa kaj če je tri tedne pred ljubljancem. Itak morš za ljubljanca fajn trenirat... Pa ga ni boljšega treninga kot tekma. Lani sem šel tudi sam na ljubljanca - 42, letos pa vseeno planiram 21ko.
Če pa te zanima kako zgleda, mam pa nekaj fotk od lani - fotograf organizatorja se cel dan preganja po progi in res proba ujet vsakega, tako da spomin boš imel skoraj 100%... če boš šel.

http://community.webshots.com/user/ironluka
Uporabniški avatar
 obi
Ali bo letos dovolj vode na kolesarski progi? Lani so eni ostali žejni na tekmi.
Uporabniški avatar
 lukkka
Kaj pa vem, jaz mam na vsaki taki tekmi s sabo dva bidona po ,75l, tko, da težko ostanem žejen, še na tek bom verjetno vzel kar tiste čutarice po 1,5dcl, da mam za požirek kadar meni paše in kar mi paše.
Nikoli se ne zanašam na organizatorje, da me bodo odžejal... če pa že me, pa toliko bolje ;)
 Leon
Zdravo, mene zanima, če imaš mogoče podatek o premegani višinski razliki na kolesu, ker je proga baje res ubitačna, dejansko ni ravnine!!!
 damjan10
Se lahko kolo kje sposodi ali moram pripeljati svojega?
 Leon
Moji kolegi hodijo na to tekmo že tretje leto, vedno seveda bicikli zraven.

Na svoje kolo si le navajen, ne bi blo fajn, da ti po taki prepotovani razdalji na tekmo to zataji!!
 damjan10
Problem je ker nimam svojega triatlonskega bicikla, imam samo treking kolo!
 Leon
To te ne sme odvrnit od udeležbe na tekmi, če si to res želiš!!!

Res je, večina nas ima specialke, kolesa od nekaterih so prava kronometer kolesa, ki pa na tej tekmi ne pomagajo toliko, saj gre proga skoz gor-dol!!!

V aerodinamični drži si le pri spustu!!

Če si boš pa kolo od koga sposodil, probaj že pred tekmo, da se navadiš na to, kako reagira med prestavljanjem,...
 damjan10
Na tekmo si želim iti.
Misliš, da bi veliko izgubil, če bi tekmoval s treking kolesom?
 Leon
Nekaj bi se ziher poznalo, vendar si včasih sam na kaki tekmi mislim, kaj te jaz delam tukaj, ko vidim draga vesoljska kolesa, pol pa še včasih katerega od teh prehitiš, tak, da se s tem ne obremenjevat!!!

Tudi s treking kolesom boš letel mimo marsikaterega, če pa dosti goniš v klanec, je to lahko samo tvoja prednost.
 damjan10
SUPER!

se vidimo
 Leon
Ok!!!
Uporabniški avatar
 obi
Na Mljetu so povprečne hitrosti zelo nizke. Če boš imel 25km/h boš že dober. Najboljši vozijo nekaj malega čez 30km/h.

pri tako nizki hitrosti se kakovost kolesa skoraj ne pozna. Ti kar pojdi s svojim treking kolesom. Zaradi kolesa ne boš hendikepiran.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA