vse v zvezi s triatlonom, kar ne sodi v gornja področja - debate, spletne strani, domače strani triatlonk in triatloncev, ...

Moderatorji: stena, izzardly

#269519
Živjo!

Cerknica in njena okolica ponujata mnogo tekaških prog.

Ena najbolj priljubljenih je trasa Teka ob Cerkniškem jezeru(9,3km), ki se začne in konča v Ribiškem kotu na jezeru. Opis trase najdeš tudi TUKAJ.

Rakov Škocjan ponuja številne makedamske poti, tudi tukaj poteka vsako leto tek po Rakovem Škocjanu(9,8km).

Zanimiva makedamska proga poteka tudi po stari cesti med Cerknico in Rakekom(cca 10km v obe smeri).

Sicer ni ravninska, je pa vsekakor atraktivna progaTeka na Slivnico, ki vsako leto poteka za prvega maja(9,5km in 550 višinskih metrov).

Tekaških poti je ogromno, saj si praktično že, ko stopiš izpred hiše nekje v naravi, zato imaš obilo možnosti za, da vsak tek odtečeš drugje in si vsakič izbereš drugo traso.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj.
#269539
Dobrodošel v Cerknici

Tukaj živim že dve leti in je pravi tekaški raj. Ravnokar prišel iz Slivnice sicer pa vsako jutro tečem po makadamu do Rakeka, tam čez nekje do Begunj, včasih zavijem še do Bezuljaka, Dolc... skratka čudoviti tekaški tereni. Sicer ni nič prav zelo ravno (razen seveda okoli jezera) niso pa tudi vzponi preveč hudi (nekaj sto metrov gor in potem tako nekako dol in se to ponovi pač kolikorkrat hočeš :D ).

Skratka idila!
#270167
veri velkom to Cerknca;)) Tut sam sem se pred 2 leti sem preselil, pa morm rečt, da je ta lokacija kot narejena za tek;))

Sicer mi je bolj všeč gorski tek - tek na Špičko čez Bezuljak, spust do Selščka, čez Brezje na Slivnico proti Grahovem in po Krpanovi poti nazaj v Cerknico...

Ni je boljše ture kot to.... Ko boš tu se le javi;))

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA