vse v zvezi s triatlonom, kar ne sodi v gornja področja - debate, spletne strani, domače strani triatlonk in triatloncev, ...

Moderatorji: stena, izzardly

#278752
Pozdravljeni,

Moje ime je Mina Pavliha. Sem absolventka psihologije, svoj študij pa nameravam zaključiti z diplomsko nalogo z naslovom Doživljanje zanosa med treningom in psihično blagostanje pri športnikih. Za preverjanje teoretičnih predpostavk potrebujem pomoč profesionalnih in rekreativnih športnikov, ki se redno ukvarjajo s športno aktivnostjo. Pomagate lahko tako, da odgovorite na vprašanja v spletnem vprašalniku.

Vaši odgovori so anonimni in jih bom uporabila zgolj v raziskovalne namene. Za kakršna koli vprašanja glede vprašalnikov in rezultatov me lahko kontaktirate po elektronski pošti (naslov: mina.pavliha@gmail.com).

Prosim vas, da s klikom na spodnjo povezavo odprete spletni vprašalnik in odgovorite na vprašanja. Odgovarjajte prosim 1 dan po treningu. Pri pregledu včerajšnjega dne vpišite eno samo epizodo in sicer trening - tako bo izpolnjevanje precej krajše.
http://www.psiha.net/aavsec/Raziskava1/1rr_poz.htm

Zavedam se, da je lahko odgovarjanje na vprašalnike za nekatere dolgotrajno in ne najbolj zanimivo, zato v zameno ponujam takojšnjo kratko povratno informacijo, ki jo prejmete po zaključenem odgovarjanju. Če želite prejeti bolj natančne povratne informacije, ob koncu odgovarjanja vpišite v ustrezno okence poljubno šifro in sporočite na zgornji mail, da želite bolj natančne povratne informacije.


Trenerjem oziroma vodstvu nudimo informacije o zadovoljstvu njihovih športnikov s treningom glede na druge športne panoge; in razlago konstrukta zanosa ter koliko se le-ta pojavlja v njihovi skupini športnikov. Ker je vprašalnik anonimen, lahko nudimo trenerjem oziroma vodstvu samo informacije o celotni skupini športnikov, ne pa za posameznike. V tem primeru se dogovorite, da bo del kode enak za vse športnike v skupini.

Hvaležna bom, če boste ta mail in povezavo do vprašalnikov posredovali naprej (svojim znancem ali sorodnikom športnikom).


Ker je bil odziv do sedaj relativno slab, ponujam tudi možnost pisnega izpolnjevanja vprašalnikov (osebno). Kogarkoli zanima slednja možnost, naj me prosim kontaktira na moj e-mail: mina.pavliha@gmail.com.

Hvala!
#278859
Zdravo,

vidim, da NA ŽALOST link trenutno ne deluje kot bi moral. Stvar naj bi bila urejena v nekaj dneh - sem odvisna od programerja... TAKOJ ko bo vse delovalo kot mora, bom to objavila!

Zato imam sedaj možnost pisnega izpolnjevanja vprašalnikov (osebno). Če ima kdorkoli možnost in željo na tak način izpolniti vprašalnik, naj mi to prosim sporoči na mina.pavliha@gmail.com. Čez teden sem v Ljubljani in lahko dostavim vprašalnik...

HVALA in LP,
Mina

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA