vse v zvezi s triatlonom, kar ne sodi v gornja področja - debate, spletne strani, domače strani triatlonk in triatloncev, ...

Moderatorji: stena, izzardly

#358204
Pozdravljeni, potrebujem pomoč pri ogranizaciji Abrahma. Potrebujem kakšen dober nasvet/ foro za 50 let. Kako se lotiti priprav, da bo praznovanje nepozabno. V kolikor imate kakšen nasvet, dobro foro, štos ali karkoli, ki bi mi pomagalo pri organaciji mi to prosim napišite. Hvala lp.
 MatkoD
#358206
zajc napisal/-a:ROSI64 je poleg klasične zabave praznoval 50. let tako, da smo skupaj tekli 4 ure. Bilo je super. In mraz. :lol:

Takšen tek, takoj zjutraj po klasični zabavi, zna bit zanimiv... :D
Uporabniški avatar
 čara
#358208
Glede na to, da je to generacija Titove mladine. Štafeta s titovkami, za štafeto pa predate nekaj kar je slavljencu drago (pri moji mami je bil to Gin).

Ker je moja mati bla tudi v pasji šoli, so še iz tega naredili en šov, pa bile so "Ladarice" s pesmijo Jugoslavijo (mnogim so se ob tem oči zarosile), pa "Indexi" (to še vedno rada posluša)...Skratka črpajte program iz življenja slavljenca, vključite hobije, glasbo, ki jo posluša etc.
#358236
Hvala za odgovore. Tale Titova štafeta se mi zelo dopade. Na spletu sem našel tudi kolesarski izpit, pri katerem Abrahamovec vozi kolo (ponya) z znakom 60 let proti 70 let :D Nekaj bomo že naštimal :D

Kaj pa ideje za darilo? Imate kakšen predlog? Na Fb sem našel oglas za https://studentska-trgovina.si/collections/darila-za-50-let-abrahama. Poleg kakšnega uporabnega darila bi rad imel več manjših smešnih daril...
Nazadnje spremenil RunForrestRun, dne 22 Jan 2018, 07:23, skupaj popravljeno 1 krat.
 jozafat
#358237
Za mojih 60 smo v šestih šli 6 km na hrib kjer smo se z "motoriziranimi" dobili na kmečkem turizmu in šest ur prebili skupaj v družbi medveda 8) (ples, kvizi, fotke, jedača, pijača in torta)
Dobil sem knjigo mojih izbranih fotografij s komentarji "In pritekli smo na 60..." dosedanjih "mladostnih" tekaških in pohodnih dogodkov ! :clap:
 thag
#358239
Kot foro, bi jaz začel že zjutraj tisti dan, pločevinke plastenke itd bi zavezal in zavezal nekam pod avto, daleč, da se ne vidi, sam avto pa bi s kakšno prozorno folijo lepo na debelo oblekel. Tako, da bi se zjutraj pred službo ali odhodom fajn namučil to plastiko dol dajat, ko bi pa mislil, da je najhujše mimo bi slišal nek čuden zvok pod avtom, ko vozi.
Seveda se ne sme pozabiti darila za "stare" kakšna debela očala, oz. očala za branje, kako lepilno kremo za zobno protezo...
Uporabniški avatar
 zz topka
#358240
thag napisal/-a:Seveda se ne sme pozabiti darila za "stare" kakšna debela očala, oz. očala za branje, kako lepilno kremo za zobno protezo...

:lol: Haha, kej pa, če vse to že zdej nuca? :lol:
Uni fori z avtom...lohk daš tudi narest registrsko: Just fifty...
Uporabniški avatar
 čara
#358247
Bože nedaj s folijo karkoli ovijat. Je popularno ampak mene bi se polotil obup in žalost delano zaradi kupa plastične nesnage in delno zaradi kupa dela da to spraviš dol. Nič kaj veselja. Skratka fore v duhu slavljenca, kar njemu zabavno iz njegovega ćivljenja ;) Pa boste vsi veseli na koncu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA