triatlonska oprema je zelo široko področje, saj je predvsem zaradi kolesarskega dela lahko položaj zelo kompleksen ... če tako želimo oziroma čutimo potrebo :)

Moderatorji: stena, izzardly

#332936
Hojla,

potrebujem nasvet glede superg in sicer, ker sem pronatorka, se odločam med Adidas boost sequence in Brooks Ravenna 5. Na Brooksovih še nisem tekla, so mi bili pa pri probavanju super na nogi.
Prodajalec mi je Sequence odsvetoval, a bi vseeno rada še vaše mnenje, nasvete. Kaj menite?

Hvala za pomoč.

lp,
Helena
#332950
Jaz še kar vztrajam na Brooks. Za hitre teke Racer ST, za daljše/počasnejše pa Ghost. Imel sem najprej Ghost5, nato Ghost6 sedaj pa tudi Ghost7. Vsak naslednji je še boljši :)

Za Adidas pa ne vem, nisem sprobal sploh - mi pri Brooks še nič ne manjka. :)

Lp
#332953
danijel.hajdinjak napisal/-a:Jaz še kar vztrajam na Brooks. Za hitre teke Racer ST, za daljše/počasnejše pa Ghost. Imel sem najprej Ghost5, nato Ghost6 sedaj pa tudi Ghost7. Vsak naslednji je še boljši :)

Za Adidas pa ne vem, nisem sprobal sploh - mi pri Brooks še nič ne manjka. :)

Lp


Koliko km ti držijo copati Ghoust?
#332954
V bistvu preveč :)
Prejšnji so imeli 1900 pa še nekaj km. Tile zdaj imajo 1500+ pa še normalno delajo. Imam pa še nove ghost7. Te majo šele dobrih 100...
Imam tudi še prejšnje racer ST s cca 1940km. Počakam, da dosežejo 2000 potem jih pa preventivno upokojim :) Ta nove imajo ravno tako nekaj 100km...

Izgleda sem prijazen do njih :)
Lp
#332957
Helena, jaz tudi nisem bila prepričana, kaj bi bilo za mene boljše, pa mi je svetoval prijazni trgovec v Intersportu na Rudniku, naj obujem na eno nogo Adidas na drugo pa Assics, pa potečem malo po trgovini ! Takoj sem ugotovila, kaj mi na nogi bolje "leži" in odločila sem se kot vidim pravilno ! Morda se bo kdo temu nasmejal, ampak meni je pri izbiri zelo pomagalo ! LP
#332987
Hojla,

hvala vsem za nasvete.

Potem verjetno ne bom zgrešila, če se odločim za Brooks. Je pa res, da mi na nogi ustrezata oba, tako ravenna kot sequence od adidasa, samo nikjer ne najdem moje številke, kot da je ni. Tako da bom kljub temu še malo preštudirala.

Hvala.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA