Tek ni edina stvar v življenju forumovk in forumovcev. Ljudje se učimo vse svoje življenje in delamo skoraj vse življenje. Naša znanja, sposobnosti in dejavnosti so zelo dragocena. Zakaj ne bi kaj povedali o njih in jih ponudili vsem nam?

Predstavite se. Povejte, kaj znate, v čem ste (poleg teka) še posebej dobri, kaj radi delate, kaj nam lahko ponudite...

PS: pozitivna samopromocija je v tem področju izrecno dovoljena. Če želite pravo komercialno predstavitev z reklamnimi oglasi, članki, anketami, nagradnimi igrami, ...,, vas prosim, da uporabite telefon in emajl, ki sta objavljena na <http://www.tekaskiforum.net/oglasevanje>tej strani</a> - hvala!
 maj
#248103
Leto je okoli in eni gremo spet tečt po jadranskih otokih. Se pravi gremo jadrat in kjer nas vrže na otok hitro obujemo tekaške copate in se ga lotimo. Prva prava priložnost bo med prvomajskimi prazniki - če te zanima se prijavi zdaj. Cena najema jadrnice za 7 dni bo okoli 200 eur na osebo. Gremo na morje!
 maj
#249261
Štartamo iz Biograda, pol pa kamor bo pihalo :)
Na Kornate zih pridemo in se povzpnemo na par razglednih vrhov, ker za tečt tam ni razen če si gorski. S tekom imam sicer dobre izkušnje tudi na manjših otokih kot Sestrunj, Prvič, Zlarin, Žirje .. z mal sreče bomo tekli tudi na Visu do Komiže ali na Lastovu do Skrivene luke, vse okol 10km.
Je kdo za, al bom moral spet tekače med jadralci iskat ?
 damjan10
#249375
žal sem službeno odsoten v tem terminu (od 25.4. do 30.4.), tako da se s partnerico v danem terminu ne moreva udeležiti :(
Kdaj bova imela naslednjo možnost???

sva fulllllll zainteresirana
 damjan10
#249413
odlično
 jhorva6
#253223
Tole jadranje s tekom pa mene zelo zanima. Ker tega ne poznam, mi lahko nekdo pove, če je to za "zaprte" skupine ali je možna vključitev tudi drugim. Vam je uspelo izpeljati majski jadralski tek? Jeseni bi se z veseljem priključila taki avanturi.
 brezlj
#282227
jhorva6 napisal/-a:Tole jadranje s tekom pa mene zelo zanima. Ker tega ne poznam, mi lahko nekdo pove, če je to za "zaprte" skupine ali je možna vključitev tudi drugim. Vam je uspelo izpeljati majski jadralski tek? Jeseni bi se z veseljem priključila taki avanturi.


Ma lahko je za zaprte skupine, lahko pa se vključiš tud drugim, če si bolj družabna in te ne moti, da poznaš samo sebe :-- No, resno. Lahko se brez težav priključiš, samo prijaviš se in se potem tud zagotovo udeležiš, ker je zelo zoprno, da potem nekateri v zadnjem trenutku udeležbo skenslajo, ker za druge to avtomatsko pomeni, da morjo več plačat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA