Tek ni edina stvar v življenju forumovk in forumovcev. Ljudje se učimo vse svoje življenje in delamo skoraj vse življenje. Naša znanja, sposobnosti in dejavnosti so zelo dragocena. Zakaj ne bi kaj povedali o njih in jih ponudili vsem nam?

Predstavite se. Povejte, kaj znate, v čem ste (poleg teka) še posebej dobri, kaj radi delate, kaj nam lahko ponudite...

PS: pozitivna samopromocija je v tem področju izrecno dovoljena. Če želite pravo komercialno predstavitev z reklamnimi oglasi, članki, anketami, nagradnimi igrami, ...,, vas prosim, da uporabite telefon in emajl, ki sta objavljena na <http://www.tekaskiforum.net/oglasevanje>tej strani</a> - hvala!
Uporabniški avatar
 jcerni
#265552
S pohodniško GPS navigacijo lahko hodite po poteh, ki so tujcem skoraj nedostopne. Drugače velja za domačine. Pa četudi so poti markirane, še vedno lahko zaidemo, kar vem iz lastnih izkušenj. Nekoč sem za pasom nosil zemljevid po Bavarski, da mi ga ni bilo potrebno ves čas vleči iz nahrbtnika. Ko se je "napojil" z vlago, se je pričel trgati in na koncu sem imel samo še posamezne kose zemljevida.

Pri uporabi GPS navigacije pa obstaja tudi nevarnost, kajti vrisane imamo stezice, ki so morda nekoč bile, pa jih sedaj ni oziroma so zaraščene. Lahko pa gre tudi za zelo slabe steze, npr. steze, ki so zelo plitvo vrezane v strmo pobočje. Na tako pot sem naletel iz Gospinca (Krvavec) proti Cerkljam.

Kako uporabljati GPS navigacijo in rezultate si lahko ogledate tukaj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA