Tek ni edina stvar v življenju forumovk in forumovcev. Ljudje se učimo vse svoje življenje in delamo skoraj vse življenje. Naša znanja, sposobnosti in dejavnosti so zelo dragocena. Zakaj ne bi kaj povedali o njih in jih ponudili vsem nam?

Predstavite se. Povejte, kaj znate, v čem ste (poleg teka) še posebej dobri, kaj radi delate, kaj nam lahko ponudite...

PS: pozitivna samopromocija je v tem področju izrecno dovoljena. Če želite pravo komercialno predstavitev z reklamnimi oglasi, članki, anketami, nagradnimi igrami, ...,, vas prosim, da uporabite telefon in emajl, ki sta objavljena na <http://www.tekaskiforum.net/oglasevanje>tej strani</a> - hvala!
#298807
drejko napisal/-a:Ja seveda saj je ceneje cca 0,6 eur ko pa blago pride v slo je pa treba plačat ddv in carino, pač je treba nekaj delat moja branža se je sesula saj vemo kje je gradbeništvo.
Pa brez zamere

Razumem veliko sreče, vendar ni pa potrebno trositi laži. Do ~22€ ni ne DDV-ja ne carine. Cena je pa za 0,8€ cenejša od tvoje cene, ki je trenutno podana s 50% popustom. Torej je cena cenejša več kot 50%. Da ne govorim, da se ob naročilu več izdelkov vklopi "bulk rate", ki še dodatno zniža cene.

Odgovoril sem pa na tvoj prvi post, ne z namenom, da ti kvarim "biznis" ampak, da uporabniki foruma vidijo s kje se določene stvari lahko dobi po normalnejših cenah. Škoda je namreč, da bi kupovali z visokimi maržami stvari, ki so vredne dosti manj - velikokrat namreč vidim izdelke z DX-a na kakšni bolhi tudi po 10 in več -kratnih cenah ali v takšnih kuponček akcijah, kjer je 50% ali 80% še vedno nad ceno, ki jo dobi vsak navaden zemljan s par kliki (naročilo velikih količin je pa tako ali tako še pol cenejše). Pa glede na to, da je najbogatejši Slovenec lastnik Topshopa - potem lahko vidiš kakšne so marže pri teh izdelkih.
#298863
... pa če pustimo ceno...

ker imam rad jajca sem tole kupil in ugotovu, da ni vredno pol k**** :evil: Sorry

Jajc (mehko kuhan) se ne skuha, je brez oblike, pa še prime se na plastiko, da ga je treba z nožam al pa z žlico ven zrezat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA