Tek ni edina stvar v življenju forumovk in forumovcev. Ljudje se učimo vse svoje življenje in delamo skoraj vse življenje. Naša znanja, sposobnosti in dejavnosti so zelo dragocena. Zakaj ne bi kaj povedali o njih in jih ponudili vsem nam?

Predstavite se. Povejte, kaj znate, v čem ste (poleg teka) še posebej dobri, kaj radi delate, kaj nam lahko ponudite...

PS: pozitivna samopromocija je v tem področju izrecno dovoljena. Če želite pravo komercialno predstavitev z reklamnimi oglasi, članki, anketami, nagradnimi igrami, ...,, vas prosim, da uporabite telefon in emajl, ki sta objavljena na <http://www.tekaskiforum.net/oglasevanje>tej strani</a> - hvala!
#332076
Pozdravljeni!

Prosim vas za hitro pomoč. Član TF Pajo nujno rabi več sušilcev za izsuševanje prostorov. Danes ponoči mu je stanovanje zalila voda.

Če mu lahko pomagate, ga kar pokličite na 041 681 723.

Prosim, povejte še naprej. S skupnimi močmi lahko naredimo vse in pomagamo vsem!!!

PS: hvala Boru, ki že pomaga.
#332506
V nesreči spoznaš prijatelje. Vam je ta stavek kaj znan? Ko boste do tega prišli vam bo več jasno takoj. Hitro se bo zrno ločilo od plevela. Na žalost. Tudi sam sem boleče prišel do tega spoznanja. Dragi prijatelji in sotekači HVALA vam ta vse. Za res hitro nudenje pomoči, ki sem jo iskal in našel. 50 cm vode je pustilo grd pečat v našem stanovanju. Škoda temu primerna. Spomladi naju čaka ogromno dela zunaj če hočeva spet živeti brez strahu pred poplavami. :laola Zlati ste!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA