prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:[Aja, če bi še njemu razložu, kako to zgleda-ja naj pride to sredo vsaj v Brunarco, Barb bo tam, tko da bom dovolj zagreto razložil, al pa kako nas je k sreči na Susku ujeta taka nevihta, da .... pridte poslušat.

To,spet bojo valovi :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Bajsi
ales napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Ne, ne saj vem kaj si hotu, hvala za ponudbo, je pa zame že bolj pozn-zdaj sem bolj za take na izi variante, imamo še eno Primorko, kabina za 3 spat, dizl, pa čist počas proti Hvaru pa okol Kornatov, tf,tf,tf,tf,tf

Helou!
Vidim, da ne veš kva s'm hotu. Hotu s'm sam to, da če bi slučajno ga že delal in, če bi ga delal (nekoč) pri JKL, bi mogoče poznal mojga fotra.

Pa, da ti ne bi jest pravu kakšna štala je bla, ko nas je za Lošinjem ujelo kakih 9 boforčkov, pa glavn rskkkk, na pol, pa pol viharnik, rsskkk na pol, pa gumenjak pol milje za nami, pa kozlanje tečajnikov, pa....
Uporabniški avatar
 ales
Bajsi napisal/-a:Pa, da ti ne bi jest pravu kakšna štala je bla, ko nas je za Lošinjem ujelo kakih 9 boforčkov, pa glavn rskkkk, na pol, pa pol viharnik, rsskkk na pol, pa gumenjak pol milje za nami, pa kozlanje tečajnikov, pa....

Ja, ja, saj nas zanima. A ne bi pršou v sredo na Brdo na en krog(OK lohk tud 2), pol pa, če ne boš že vmes, še kaj povedal? Tkole prek neta, so eni rekl, sploh ni isto, nekak jih ne prpraviš, do mokrega(solz?)!
Uporabniški avatar
 Bajsi
ales napisal/-a:A ne bi pršou v sredo na Brdo na en krog(OK lohk tud 2), pol pa, če ne boš že vmes, še kaj povedal? Tkole prek neta, so eni rekl, sploh ni isto, nekak jih ne prpraviš, do mokrega(solz?)!

Helou!
Težka, u sredo pa sploh! Family-off imam samo ob četrtkih.
Uporabniški avatar
 ales
Bajsi napisal/-a:
Helou!
Težka, u sredo pa sploh! Family-off imam samo ob četrtkih.

Škoda! Bomo pa za naslednji teden planiral četrtek.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA