prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 iverson
Trasa gre čez Šenturško? Kje greste to čez Kamnik in nato na Tunjice? Potem pa pridem mimo ko bo dirka.

Sem kasneje prebral, da greste iz druge smeri in se spuščate iz Sidraža Tunjice. Tam je res kar par ostrih ovinkov. Klanec na Šenturško je pa tudi kar napet.
Uporabniški avatar
 lukkka
Tako ja, pridemo iz Kranjske Gore oz. se "spustimo" z Vršiča in potem preko Šenturske Gore, mimo Kamnika, čez Črnivec za Gornji Grad in naprej za Radmirje, itd.... Sej na strani imam lepo predstavljeno - animacijo trase, samo malo počakaj, da se naloži...
Uporabniški avatar
 lukkka
Včeraj sem odpeljal od Postojne v Divačo naprej proti Lipici, Sežani, Novi Gorici, na Predmejo, Col, Idrijo, do Cerknega, od tam na Kladje, proti Žirem, za Logatec in nazaj do Postojne.

Koliko je naneslo :?: ali je bilo kaj krize :?: pa tukaj
Uporabniški avatar
 lukkka
Če se bo kdo jutri vozil po trasi od Velenja proti Mariboru in naprej proti Moravcem, se bomo mogoče srečali.
Mi namreč z ekipo štartamo iz Velenja okoli 9...
Uporabniški avatar
 lukkka
sreda, četrtek in petek so bili dnevi za ture po dolenjski. Se mi zdi, da se forma rahlo dviga. Več...
Uporabniški avatar
 lukkka
V soboto smo skupaj s tremi soudeleženci na DOSu odpeljali del trase od Velenja do Ptuja, 302km.
Kako je potekal trening, kaj se je dogajalo, fotografije in video posnetki ( 3 ) pa tukaj :P
Uporabniški avatar
 bozo
Lepo lepo... Trening na polno. Vas pričakam pri Kočevju, takrat bodo nogce že kar malo težke se mi zdi.
Uporabniški avatar
 lukkka
Je bilo kar zanimivo, ja. Predvsem zaradi vetra, ki nam je pihal cca. 220km od skupnih 300 v prsa ali bočno.
Do Kočevja, če pridemo, bojo noge pomojem že čist lesene - ti kar počakaj Božo, pa kakšno maserko pripelji s sabo, da to mal zrihta :lol: Madona, upam, da bomo prilezli nekako do tja - sej veš, Stari Trg pa to, pa Vahta pred njim... bomo že nekak :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA