prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
Domov te lahko jaz zapeljem.
 spela*
5rca napisal/-a:
luzr napisal/-a:Morda te kdo dostavi, saj tekači ponavadi pridejo s štirikolesniki ;).

dobra ideja :!:

pripelje me moje domače jezikalo, domov se pa že nekako odklatim :wink:

Tako se govori! Domov te pa že spravimo, saj veš, da eni z avtom pridemo. :wink:

Mene sicer danes zaspanost muči, si moram eno kavo skuhati, da se bom sploh spravila od doma. :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
spela* napisal/-a:Mene sicer danes zaspanost muči, si moram eno kavo skuhati, da se bom sploh spravila od doma. :lol:

.....dej skuhaj raje dve....da bo za ziher.... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
...kakor trenutno zgleda z vremenom....pa danes ne bo nič s kravlom in žabco... :lol: ...jest sem pa že plavutke pripravu. :( .... :lol: :lol: :lol: ....
 Geek
Pridem ob šetih.Ssam upam da ne s plavutkami in rokavčki.
Uporabniški avatar
 bobr
Vreme bo ravno pravo ;).
Uporabniški avatar
 Bor
po dolgem času spet na talarju....moram rečt da je šlo zlo dobro....
lepo vas je bilo spet videti.....
spela, hvala za drink :clap: ...pa vse naj naj

ps: a ve kolk je višinske na k-rožniku?
Uporabniški avatar
 AVI
...K-Rožnik 100% uspel :D :D ....družba, kot ponavadi odlična.....ob 17-ih je padla ravninska varianta, ob 18, ko sta se nam pridružili še dve novi tekačici (mami in punca) pa je padla še "klasika".....

....najprej špela* hvala za pijačo :beer: ...je res pasalo.....
....in pa:....vse najboljše.... :toast:
...ker mam energije kar preveč...saj tako pravi "moja"...smo ponovno usekali malo bolj hitro varianto....zato se mora zahval špeli* in 5rci, ki sta delali družbo "ta novima" :lol: :lol:

...sta bile zelo zadovoljne in pravita.... :juhuhu: ..ter..da še prideta.... :D :D
Uporabniški avatar
 bobr
Kot sta že bor in avi napisala bilo je odlično. Po dolgem času se nas je nabralo preko 10 rekreativcev. Tek odlično uspel čeprav moj drugi krog res počasi. 5rca sory ker sva te "kao" s sončko gnala tiste par km :).

spela* se je prijazno izkazala in počastila za vstop v 3x klub ;). Vse najboljše.

@bor Welcome back ;). Ta klasičen krog meni ura vsakič nameri 180m višincev.

p.s.: moja malenkost je na začetku drugega krogu nerodno stopila in rahlo fentala gleženj tako da se zdajle cajtam z ledom na tački :cry: Kako bo jutri je šele vprašanje...
Uporabniški avatar
 tini
Kot so ze predhodniki napisali - res lep trening danes.
Zna bit, da bom ta teden imel rekordno tedensko kilometrazo v l.2008 (vsaj ene 130 z maratonom v Trstu vred jih zna bit:))

Spela - hvala za drink in vse naj. (beljakovinske rezerve sem pa malce kasneje (namesto z sladoledom v Kresnicki) nadomestil z dobrotami leskovacke kuhinje).

Uzivajte, se vidmo na nalednjih K-Roznikih
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem se pridružil na Ana-lizo, ker sem že prej opravil svoj trening.
Bobr je dobro povedal klub 3X - v prevodu TLIxTLIxTLI + TLI = :?:

Še slikica dobrot :roll:

Slika
Uporabniški avatar
 bobr
Da ne bo pomote , hmeljev zvarek + grmada je samo za domače hardiče/čke :)
 spela*
Včeraj je bil tek res super, sem bila vesela družbe še dveh novink in upam, da res prideta spet. :D
Hvala za voščila, bobr in laufer sta pa malo na ušesih sedela, ker saj sem povedala, da od letos naprej leta ODŠTEVAM. :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
bobr napisal/-a:Da ne bo pomote , hmeljev zvarek + grmada je samo za domače hardiče/čke :)

Bobr, ne izdaj me :oops: :wink:

drugače pa ... Špela ... hvala za te poslastice zgoraj in družbo med tekom :)

Bobr in Sončka ... krasn je blo ... dans nism šla v službo zarad vajinga čist na izi teka :wink:
(hecam se)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Po dolgem času na krožničku. Fantje hitri kot vrag, Bor čisto pobran (beri shujšan), špelo spoznal in se še nepričakovano nasladkal na njen račun (grmada je zakon, najm, njam; le zakaj ne morem še jest shujšat). Špela čestitke za devetnastinenajsti rojstni dan. Lepo vas je blo videt. Novinci, novinke, ljudje nas (na štaru) sprašujejo kdo smo, kdaj in zakaj tečemo.
Sem mislil, kaj imajo Krožniki takega kar mi Goladarji ne; ampak ves čar je samo v lokaciji vam rečem. Kle na Mostecu je takšna gneča, da je boljše po Golovcu tečt :wink: :oops: Sam še analitično mesto moramo najti. Aja, pa novo besedo smo izumili "planiza" = analiza pred štartom.
Tako, da upamo, da se prime.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA