prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Upam da ste uživali tisti "ta trmasti", ki ste tekli s Kranja. Jaz sem prav tako.

Tako, kot lani sem tudi letos tekel v Vrbo. S Tem, da sem letos tekel v obe smeri. Vreme muhasto. Vseeno je bilo super. Edino škoda, ker sem se odpravil šele popoldne in v Vrbo prispel, ko je bilo dogajanja tam že zdavnaj konec.

Pročilo in fotke: http://bojanambrozic.spaces.live.com/bl ... 8139.entry
Uporabniški avatar
 tae
Bojan, ravno danes sem si "sposodil" tvojo lanskoletno temo, kot pomoč novemu forumašu, ki danes ni tako užival, kot ti.

Saj vem, da ne paše v to temo, a te bom vseeno vprašal. Glede na to, da je lani nesrečno propadel tvoj prvi uradni maraton, me zanima, če se boš tega lotil letos ali niti ne ? Dejansko bi me zanimalo tudi, kakšen bi bil tvoj čas na asfaltni polovički, glede na lanski raztur na 10-ki.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ja, sem bral. Tudi meni je hudo, ker so ga tako zafrknili. Pa iz Kopra.... :?

Ja, normalno, da ga imam spet v planu. Ampak do takrat je še tako daleč, da je nemogoče kar koli napovedovati. Upam pa, da mi bo letos vendarle uspelo.

Tae, tudi mene zanima kako hitro bi tekel na 21 km. Preprosto ne vem. Zdi se mi da treniram dobro. Tekme pa tega ne kažejo. Mika me pa Mali Kraški maraton.

Ti pa čestitam za tvoj projekt. Super si! Vstrajaj pa boš raztural. 15. marca imaš varianto na 9,8 km dolgem teku po ulicah Jesenic.
Uporabniški avatar
 ales
Ne vem, če moje mnenje šteje..torej letos sem šel 2.02..do one kapelice pri asfaltu,saj do tam štejemo, ne?

Tečem jaz po uni "cesarski poti" ko se mi zazdi, da do kapelice bom pa z lahkoto prišel v dveh urah, zagledam stop znak in si rečem, to bo to.. ja ampak tam (dober km pred ciljem) se le odcepi pot proti Vrbi... anyway.. do Vitezov slab km naprej nisem potreboval več ko 2.03, in tam me je šef počastil s pivom..

Dober trening, mal prehiter na začetku(še Boštjan in Ferlic sta se nad svojim tempom na koncu pritoževala), skratka, vsi trije k ste bili danes pred menoj, ste boljši..(ostali pa..))

Še piramida pri Matevžu, navkljub le trem (stalnim) udeležencem, ni bila kaj dosti nižja.. čez leto bo bolje, a ne?!

Sam kaj k ste bili fantje še najbolj navdušeni nad mojo kolegico Lidijo, k vam je tm nekje pri dvajsetem pritekla vsa spočita nasproti..OK, obljubim, da jo bom do naslednjič nahecal in pride tečt z nami..me je že danes nakurla, zakaj ji nisem rekel..

p.s. ja in hvala trmastim za ves support s kombijem, menjavo gum in ostalim..
pp.s. no k bo pa vam fantje uspelo odtečt Vrbo pod 4.34/km(bruto,seveda) se mi pa le oglasite, saj veste kateri..
Nazadnje spremenil ales, dne 09 Feb 2009, 00:26, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Bojan Ambrožič napisal/-a:Tae, tudi mene zanima kako hitro bi tekel na 21 km. Preprosto ne vem. Zdi se mi da treniram dobro. Tekme pa tega ne kažejo. Mika me pa Mali Kraški maraton.

Jaz bi ti napovedal okoli 1:20 ali še manj. MKM bo mogoče tebi res sedel, ker so v igri klanci gor-dol, zna pa burja malo ponagajati.

Bojan Ambrožič napisal/-a:Ti pa čestitam za tvoj projekt. Super si!

Čestitaj mi šele, ko mi bo uspelo. :D

Bojan Ambrožič napisal/-a:Vstrajaj pa boš raztural. 15. marca imaš varianto na 9,8 km dolgem teku po ulicah Jesenic.

Vztrajal bom seveda, dokler ne rata. 15.3.2009 imam pa v planu že Povežimo soline.
Uporabniški avatar
 tae
Aleš, koliko je potem letelo po tvojem Garminu ?
Uporabniški avatar
 ales
Ja Tae zlo različno..od 3.47 do 6.07 (ko sem hodil)..

No, ampak 2.02 za 26.2 z 362 dvigi (in 226 spusti) sploh ni tko slabo..
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravo vsem ki ste se poklonili s tem tekom takole.
Jaz pa se pridružim pri naslednjem teku do Vrbe.
:wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Tale Vrba (smer Kranj-Vrba) je malce zahtevnejša kot v obratni smeri, kar sva z Boštjanom ugotavljala predvsem v zadnjem delu, ki sva ga malo podaljšala skozi vasi pod Stolom in noben ni imel več kakega entuziazma dodajati na tempu. Najhitreje pa je šlo seveda ko naju je po klancu navzdol proti Posavcu priganjal Aleš. Sva že mislila, da bova lahko ujela Tinija, k je šel z vitezi pa je bil očitno prehiter.

Tek smo nato neuradno zaključili za dobro obloženo mizo.

Hvala vsem za družbo

LP

Janez
Uporabniški avatar
 miro
Aleš,jaz sem si čas vedno meril do hiše dr.figa.
Ja Aleš,kar dobro si šponal,saj si imel "kontrolo"dveh "stavcev".
Na koncu je bila skupna ugotovitev,da bosta pila tvoje pivo.
No ,jaz sem to progo, pretekel počasneje od Aleša,sem pa večino poti tekel z Matevžem, ki je svoj tempo prilagodil mojemu.
Viteze sem pozdravil samo pred hišo, ko so se že obilno hidrirali.

Meni da ta "Prešernov" tek vedno nek pozitiven naboj,letos pa sem ga pretekel še z večjo lahkoto ravno zaradi dobre družbe na poti.

Najprej sem mislil sicer teči na Trdinov vrh,vendar me je vreme odvrnilo od načrtovane poti.
No drugo leto pa zopeten "kulturni" tek,če mi bo zdravje služilo.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA