prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Glej ga zlomka, saj sem vedel, da bom zopet imel prebavne motnje skozi lepo dolino :oops: , pa ravnokar, ko sva srečala to Havajsko tekačico :lol: , jaz pa v gozd, Miro mi uide :lol: :lol: , tako, da jih šele na koncu ujamem, in ne vem kaj se je med tem dogajalo, ko me ni bilo :wink:; glavno je, da sva prispela do konca. Skratka lep trening, pa še kavica mi je sedla na koncu ob prijetni družbi Mira, Nuše, Renate in mojega sinčka. Nekako sem čudno ves polomljen......

lp
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lep pozdrav
saj pravim, da ni lepšega in mirnega teka skozi dolino Radovno kot sem ga danes odtekel - samo za svojo dušo . Start je bil na Hrušici, do Mojstrane, nato skozi Radovno do Gorij, cilj pa na Bledu - zaka; v pičlih dveh uricah in dvajset minut mi je uspelo premagati omenjeno progo.

Seveda ne smem pozabiti omeniti svojo malo družinico, ki me je spodbujala in dajala motivacijo, tudi pijače in sadja sem imel celo pot na razpolago.

Večinoma sem tekel v senci, tako da nisem imel problemov z vročino. Ne bom zdaj nakladal o mojih vtisih, vas pa vabim na tak lušten tek kako nedeljo... ali pa na kolesarjenje, pohod skozi Radovno.....se splača...mir, senca, lepa narava, svež zrak...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA