- 15 Avg 2009, 20:32
Hvala Vlajko.
Se strinjam s tabo, da je bil moj tek, bolj kot zame, nevaren za druge. Preprosto nisem pričakoval takega navala obiskovalcev. Danes sem bil na Mangartu (Via Italiana), pa je bilo na vrhu vsaj 50 ljudi. Na vrh sem sedel, kot na prenapolnjeno plažo. Ne predstavljam si groze drena šele na Triglavu.
Časovno okno za lauf na Triglav je res kratko. Pred sezono je bil letos še sneg, med sezono pa gužva.
Sicer se pa po grebenu z Malega Triglava do začetka Triglava da prov super teči pod pogojem, da si sam, seveda.
Seveda me mika še enkrat poskusiti, ker sedaj vem kako poti zgledajo skozi tekaške oči. Prepričan sem, da lahko tečem še hitreje, ker sem tokrat na vrh pritekel še bistveno preveč spočit, da bi lahko rekel da sem se potrudil. (Recimo na Dobrčo ponavadi pritečem tako utrujen, da rabim nekaj minut da pridem k sebi.) Vprašanje pa je ali se bo letos še dalo.
Še nevarnejša je Teraževa varianta čez Prag, kjer tudi ti ne veš kdaj boš kaj na glavo dobil. Res je krajša, ampak je tud velik šodra na poti. Pa še čez Kotel - je težko teči in pa najti najhitrejšo linijo.
Leta tečejo. Jaz pa tudi!
Moj blog:
http://bojanambrozic.com/