prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Pina
ojla
mam garmina FR 50, in v training centru si ne morem nikamor vpisvati pretečene razdalje in ostalih drobnarij. Sprobala sm prenesti na Personal Trainerja od runners world....pa ko shranim in grem nasledni dan pogledat so nekateri podatki zbrisani ali pa nepravilni. Pa me zanima, kateri program mi priporočate :oops: ..da ne bom brezveze probavala programov, ki ne delajo
tnx
Uporabniški avatar
 Pina
pa kaj lahko prenesem garminovo datoteko na tekača? Sm gledala pa nism nič našla...sam nokia ma neki pa nike .... rada bi mela vse na enem kupu :)
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Ne to se ne da pri tekaču. Če pa imaš Garminove stvari zakaj pa ne uporabljaš Garmin connect? Meni je dosti boljši, sprva sem uporabljal oba (tudi personal trainer) ampak mi slednji nekak ni najbolj všeč zato uporabljam samo spletno različico, ki je delana prav tako samo za garmine: :P

http://connect.garmin.com/

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 Pina
ja fora je v tem, da je meni pa training center bol všeč :), ker ne vem iz kakšnega razloga si ne morem iz connecta narest backupa....napiše da ne obstaja datoteka, če dam export :cry: ... pa tudi nism nikjer našla gumba za prenos podatkov iz naprave. Včasih se zgodi da nimam prižganga rač. ko se mu približam in potem ko ga vžegm mi noče prenesti podatkov :/ .... in morm še narest kao en trening k ga itaq zbrišm sam da on zazna, da je bla neka sprememba.
Pa nevem al ne znam jst s tem delat al pa mal šteka vse skp.
Ti imaš verjetno kako hujšo verzijo FR kot je moj ane?
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Jaz mam 405, pri slednji moraš ob zaključku (ali pred prenosom) držat 3 sec gumb lap reset da ti začne pošiljat podatke na računalnik. Nato mi vse skupaj lepo uploada izvažati pa še nisem probal ker pravim sem z online verzijo dosti bolj navdušen kot TC.
Glede shranjevanja podatkov ne vem kolko treningov lahko shraniš na 50ki drugače pa si lahko nastaviš na AntAgent-u ali ti prenešene treninge na napravi zbriše ali jih pusti. Včasih je meni tudi štekal pol sem si naložil še WebUpdater in mi je nato steklo vse tako kot mora.

Drugače pa ne vem kaj ti naj še rečem :(
Uporabniški avatar
 Pina
spet jst :P
zdaj me pa zanima, če kdo pozna kak trening plan, ko bi se 3 krat tedensko teklo in bi vključeval vse makrocikluse, mikrocikluse, počitke.... Torej celoleten plan, ne samo 10 tedenski plan ali 16 tedenski.
Zanima me tak plan za 21k in 10k :P
tenk ju
Uporabniški avatar
 Biz
Sporttracks je super.

Logyourrun (dokaj hiter, nima veliko funkcij), garmin connect (dela počasi, ker je web aplikacija), mappmyrun (malo preveč reklam; precej podobno kot logyourrun),...odvisno kaj rabiš. Čez sporttracks ga ni, če uporabljaš GPS napravo.
Uporabniški avatar
 admiral
Pina napisal/-a:spet jst :P
zdaj me pa zanima, če kdo pozna kak trening plan, ko bi se 3 krat tedensko teklo in bi vključeval vse makrocikluse, mikrocikluse, počitke.... Torej celoleten plan, ne samo 10 tedenski plan ali 16 tedenski.
tenk ju

Za 3 x tedensko lahko poskusiš s programi FIRST :

http://www.furman.edu/first/fmtp.htm

Ne škodi, če si prebereš kaj več o programih na njihovih straneh.

LP
Uporabniški avatar
 Bobek
Pina napisal/-a:spet jst :P
tenk ju

RunCoach izdela plan treningov glede na tekmovalni cilj.
Na primer, po ljubljanskem maratonu si vneseš cilj naslednji ljubljanski maraton, vneseš svoje podatke, predvidiš čas, ki si ga želiš doseči, določiš dneve počitka in dneve dolgih treningov, nato program sam naredi dnevni-datumski plan teka, celo hitrost in utrip na katerem naj bi tekel.
Slabost programa:ni zastonj.
Preiskusiš ga lahko za 30 dni in se potem odločiš. Lahko pa narediš kot sem jaz. :idea: V preiskusni dobi sem sprintal celoleten plan in nato odstranil program. :D
 luzr
Take programe s ciljnim časom in prilagojenim treningom je možno dobiti zastonj na spletu.
N.pr. Marathon Austria, Polar trainer (napisal sem zgolj približni poimenovanji, ker že dolgo nisem gledal programov, kaj šele delal po njih. He, he, spela* je v v plusu?!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA