prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miro
Jutri , bom opravil dva regeneracijska krogca. Se bo kdo pridružil?
Ob 9.30. pred festivalno.
Lp
Uporabniški avatar
 miro
Danes sva z Mariolinom odtekla tri krogce okoli jezera, čeprav sva imela namen odteči samo dva - kao popuščanje pred" Čazmo".
Tekla sva popoldan, pa je bilo noro sprehajalcev, tako , da ni bilo ravno najlepše , je pa bilo zanimivo, vozit slalom, delati preskoke čez pse,se izogibati otrokom , opazovati "mamice", ter zraven še uživati v teku.
Vsi pametni tekači so že odtekli , ali pa so se šele pripravljali na tek. No kakor koli že bilo je lepo.
Pred Čazmo bo treba še enkrat ponoviti, samo res le dva kroga, pa se morebiti še kaj srečamo?
Lp
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Noro, noro, noro veliko sprehajalcev tako, da sva midva zivcirala sprehajalce, oni pa naja, ko sva švigala mimo njih :roll: :roll: . Toda odtekla sva lepa tri krogca, zdaj pa samo še teči po pameti, če se bo izšlo.
ČAZMA, ČAZMA, ČAZMA prihajamo :!:

Lp
Uporabniški avatar
 miro
Tema potegnjena iz naftalina.
Ker že dolgo nisem tekel okoli jezera, sem si prav želel odteči dva regeneracijska kroga okoli jezera na Bledu.
Ker je bilo lepo vreme ,je bilo tudi veliko sprehajalcev tekačev ali tekačic pa ni bilo veliko.
Tako sva z Mariolinom počasi z užitkom pretekla dva krogca,no po nesreči je bilo tudi nekaj trkov s sprehajalci ,ki so nenadoma spremenili smer gibanja.
No pika mi je počila, ponovno bom na Bledu, ko bo zapadel sneg in ne bom mogel teči kje v bližini doma, če se kaj drugače ne dogovorimo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Ja Miro, skozi Radovno na Bled :lauf: :lauf: . Pa vse do Čazme :wink: .

Lp
Uporabniški avatar
 miro
Danes sem hotel preteči krogec z "Life is good," vendar se "blejski tekači" še niso prebudili,ali pa jih je premamil "veleslalom"?
No kakor koli,sam sem pretekel krogec in ob tem neizmerno užival!
Danes skoraj ni bilo sprehajalcev, pa tudi tekača nisem videl nobenega,razen mladih blejskih veslačev, ki so se ogrevali s kratkim tekom.
Naj dodam še to,da sva prejšno soboto tekla tudi samo dva od "športa - jezero,"vaditeljica Sonja in jaz.
Pridite še ostali,tudi pozimi je na Bledu lepo teči,pa še današnja temperatura je bila kar zmerna okoli -2,pa še malo je spodrsavalo,tako,da se je nekaj naredilo tudi za moč.
Lp
Miro
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA