prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 alezi the dancer
Matej in Roko hvala za dobra linka.

Glede na moj PB iz polmaratona Palmanove, sta mi dala ob linka približno enake pace za tek različnih treningov... 8)

Edina stvar pri Matejevem je, da za trening hitrosti 3x1600m dolge intervale, sam se tudi nagibam k 800m dolgim intervalom. :idea:

Sem si naredil program za 4 tedne, ravno prav do NL Dolskega teka. 8)

Eno tehnično vprašaje, kako je Žak odprt med tednom in za vikend, ter kako je kaj z osvetlitvijo, hitr se stemni namreč, lahko vsak gor trenira... :?: .

Hvala
lp
Aleš
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla,
jaz ti lahko odgovorim, kako je z osvetlitvijo :roll: ... luči ugasnejo med 21.00 in 22.00 (ponavadi ob 22.00).

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 EčO
Jaz ti pa lahko povem, da zaenkrat na pomožnem štadionu na ŽAK-u nisem imel nobenih težav, glede tekanja tam :!: Mislim, da ni nobenih ovir, ker dostop tud ni fizično omejen.

Ne vem pa kako je na glavnem stadionu :?: Sicer pa pomožni čist zadostuje pa še gužve ponavadi ni tko zlo velike :!:
A pozna kdo pomožni stadion ŽAK, v smislu, kdaj se ga lahko rabi? Ali se tam odvijajo kakšni treningi, ki se jim da pridružit (npr. kak klub trenira intervale)? A je tam 400m steza? :?:

Hvala..
Jasc napisal/-a:A pozna kdo pomožni stadion ŽAK, v smislu, kdaj se ga lahko rabi? Ali se tam odvijajo kakšni treningi, ki se jim da pridružit (npr. kak klub trenira intervale)? A je tam 400m steza? :?:

Hvala..

Na pomožnem stadionu lahko treniraš preko celega dne, omejitev, kdo sme in kdo ne, ni.
Preko zime tam trenira večina atletskih klubov, ki pa se jim ne moreš pridružiti, če nisi njihov član. Tam trenira tudi mnogo rekreativnih tekačev, ki pa večinoma trenirajo sami.
Steza je seveda 400m, saj so tam že potekale tudi tekme.
Poglej še temo s približno takim naslovom "intervali na Žaku", stadipon v Šiški.
Kar nekaj ljudi je treniralo tam. Lani so bili pridni tudi Rosi64, bobr, spela*,...
Poglej njihove lanske objave. Vsaj nekaterim od teh se je bilo možno pridružiti. ;>
Živjo

Mene samo zanima kje točno se nahaja stadion ŽAK?
Nekaj časa sem res že v Lj sam stadioni mi pa niso tak domači

Hvala
LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA