prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

V ponedeljek planirava s Tinijem odtečt tole, že dolgo načrtovano traso. FrancO iz Rogaške nama bo tudi tokrat za vodiča (vsaj)od Boča do Donačke. Tek je samooskrbni, na poti je dovolj domačij, tudi kaka gostilna se najde, tko da bidon za pas, v torbico pa kak gel in evro..
Štartava predvidoma mal po sedmi pri gostilni Janezov hram. Če še koga mika, naj se oglasi, da ne bomo vsak posebej tekali, če slučajn čas štarta mal premaknemo.
Ravno prejšnji teden smo nameravali ponoviti to zadevo iz leta 2007 in smo obujali spomine:
viewtopic.php?f=47&t=6376&start=18
galerija2/thumbnails.php?album=185

Hm, mamljivo... Samo ne vem, če mi bo v ponedeljek že do teka in če žena nima kakšnih drugih planov... Mogoče pa vas poiščem kje na poti s kolesom...

Aleš tvoja GSM številka je še ista, a ne?
Če me prime, te pokličem...
Telefonska je seveda ista(041618203), sem ravno mislil svaku predlagat, da gre z nama s kolesom(in ga parkrat pač rine v klanec). Za vikend grem s kolesom sprobat vsaj klanec do Boča, da se ne bova že do tja zgubila..
V naslednjih devetih dneh delam ravno samo še v ponedeljek. SMOLA (ali morda sreča :D )se kaj hitro zgodi, da je glava bolj utrujena kot noge. Imam takšne spomine na Sv. Emo :lol:
S tinijem sva seveda odtekla nameravano traso. Štart se je malo zamaknil, ker so se tudi naše nedeljske aktivnosti ob betoniranju škarpe nepredvideno zavlekle v noč.

Pot do Kostrivnice je minila v lahnem teku, potem pa sva žal malo prekmalu zavila v eno idilično senčno dolinico proti sv.Lenartu, kar sva kasneje plačala s strmim grizenjem kolen čez vinograde do planinske poti na Boč. FranciO naju je čakal nekje na poti med okrepčevalnico Drevenik in Gaubejem, no na koncu smo vseeno pretekli skupal nekaj kilometrov, sploh pa naju je peljal mimo orientacijsko zahtevnejših predelov. Kasneje sva se le še držala označene poti in je šlo. V okrepčevalnici pri sv.Florijanu sva malo popila in potem v lahnem teku do vznožja Donačke, kjer sva preklopila v treking mode.. Pri Rudijevem domu spet obnovila vodne zaloge in potem večinoma tek do Rogatca, ko so tudi ravnine postale klanci. Do Rogaške sva tako kar precej hodila, zato sva za slabih štirideset km porabila dobrih pet ur.

Po okrepčilu z lokalno pijačo in tinijevim obnavljanjem energijskih zalog, pa so že začeli padati predlogi-naslednjič pa od sv.Eme(se pravi še dvajset dodatnih kilometrov). Lušn je bilo, vreme ravno pravšnje, jaz za drugega kot tečt, tko nisem bil..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA