prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 olem
Živijo,

Kar nekaj tekačev iz Postojne in okolice sem že srečal. Na forumu pa nikjer nič zasledil.
Koliko nas je? Se lahko skupaj zmenimo za kak tek? Kako pa je kaj z tekaškimi progami v Postojni in okolici. Jaz sem Postojno že celo pretekel in bi blo fajn malo zamenjat teren :):).
Kak predlog?

lp
b.
Uporabniški avatar
 Tilen
Tudi mene tarejo podobni problemi, iščem družbo za kak daljši tek. Sicer sem iz Hruševja, ampak laufam tudi po Postojni in okolici. Pošlji mi ZS pa se lahko kaj zmeniva.
Uporabniški avatar
 mrzli
Lep pozdrav
Jaz sem iz Prestranka in če rabi kdo družbo za kakšen tek tu okoli ni problema.
Poznam že ogromno terena tu okoli. Tečem po vojaški cesti, proti smetišču, proti Pivki, Hruševju, vglavnem ogromno poti tu okoli že poznam, tako da ni problema, če kdo rabi kdaj družbo. Še 2 prijatla imam iz Prestranka, ki tečemo večkrat skupaj. Tko da, če je kdo iz bližnje okolice in rabi kdaj družbo, ni problema. Naj se javi.
Vglavnem uživajte v teku, ker tek je res čudovita stvar :laola

Borut :)
Uporabniški avatar
 olem
Čau...

Super. Nekaj pa se nas že nabira.
Jaz tudi večkrat tečem čez prestranek (postojna - slavina), drugače pa kar pride pod noge (Studeno, Hrašče, Hruševje)....
Se bomo ja kaj zmenli pa udarli kako skupno turco....Prtečem do prestranka, potem pa naprej ;).

Greš v Radence? Tilen gre, jaz 98% tudi..

Ja prav maš. tek je nekaj prekrasnega... :laola .
Danes sem prišel iz Ukrajine, zvečer pa že tekel...kaj lepšga kot tek po dežju ;)
Uporabniški avatar
 mrzli
Oj,
Ni problema, se bomo zmenli za kako turco.
Ja grem v Radence, to je zdaj tretje leto zapored. Letos nam vsaj ne bo vroče, bomo imeli sprotno hlajenje :) . Raje tečem po dežju, kot po vročini. No bomo vidli kako bo letos.
Se vidimo, pa dobro tečita v radencih :laola
Uporabniški avatar
 olem
mrzli: kdaj greš v Radence? Jutri? Jaz sem sicer sam v avtu, iščem kompanjola, da bi si razdelil stroške.
Moram pa še številko prevzet, tako da moram bit v Radencih okoli 8h, torej iz Postojne pred 6h..
Uporabniški avatar
 mrzli
Živjo,
Jaz grem danes v MB, jaz sem rojen Mariborčan, pa grem danes v MB in prespim pri mami in pol zjutraj iz MB za Radence. Kaj pa Tilen iz Hruševja on ne gre za Radence, da bi se morda z njim zmenil. Se vidimo, uživaj.
Uporabniški avatar
 Tilen
Tudi jaz bom danes prespal v MB (mrzli - ne boš verjel, ampak tudi jaz sem rojen v Mariboru), v Radence gremo jutri zjurtaj, računam, da bomo okoli 8.30 h tam. Lahko bi se kaj zmenili za skupinsko ogrevanje, kaj pravite?
Uporabniški avatar
 olem
Živjo

Jaz sem za :):)
Tilen mam tvojo telefonsko shranjeno, tako da te pokličem, ko pridem gor. Grem pa 15 do 6h iz Postojne...kolk časa bom rabu gor pa se mi nit sanja ne...kolk je...kake 2,5 ure...
Itak pa morm še številko prevzet...

lp
b.
Uporabniški avatar
 mrzli
Živjo,
Borut in Tilen, sem si shranil vajini tel. št. Jaz grem sam iz MB do Radencev, ker imam pozneje še neke poti. Lahko se dobimo pred tekom za kako ogrevanje, ali po teku spijemo kakšno pivo. Jaz se bom parkiral, ne vem če kaj poznata Radence, na igrišču zraven neke šole, mislim da je tud gasilski dom zraven, to je na začetku Radenc, če prideš po stari cesti. Jaz bom šel z avtoceste kakšen izhod prej, mislim da za Radgono, ker če greš ven za Radence, prideš z druge strani Radenc, in pride precej gužve.
Se slišimo, se vidimo (moj gsm 040 134 148) :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA