prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raf napisal/-a:špela ne...še nimaš dovolj krvi in te bo to skurilo do daske.......
tri dni :mrgreen: priporočam po dva deci terana in boš v nedeljo sigurno letal pod magično mejo.....2

Vseeno naredila 17 km, čeprav težko in z res polžjim tempom.
Teran? :shock: Sem mislila, da si ti Dolejnc. :lol:
Drugače pa hvala za nasvet. :)
To nedeljo je v neki kuharski prilogi v časopisu Nedelo jedilnik za celotni teden pred Ljubljanskim maratonom, ki ga je napisala Nada Rrotovnik Kozjek.
Zanima me ali je morda kdo kupil ta časopis in bi bil toliko dober, da bi skeniral ta članek.

Problem je, da nikjer danes nisem dobil včerajšnjega časopisa, ker bojda vse izvode vrnejo še isti dan.

Lp
Vendar preden mi pošljejo izvod bo teden naokrog in nedelja tukaj.
V kolikor je kdo prebral članek, naj na kratko opiše jedilnik, ki ga je napisala Nada za ta teden.

Hvala
No, danes imaš za kosilo golaž s polento in solato, za večerjo mislim, da je ajdov kruh z orehi in skutni namaz. Jutri so špinačni rezanci z lososom in avokadom, za večerjo borovničev zavitek s skuto. Nato so verjetno za kosilo beljakovinske palačinke z brusnično marmelado (ajdove ali kake druge polnovredne), za večerjo sendvič s pršutom in mocarelo (ržena ali spet kaka druga polnovredna žemlja), potem je naslednji dan za kosilo čokoladna vege torte in pašta s tuno za večerjo... Tako nekako... Ne dam ravno roke v ogenj, tega se spomnim. Pa za nedeljo se spomnim, da je juhica, ta je verjetno že po maratonu...
Uporabniški avatar
 tae
tae napisal/-a:Danes pavza, jutri pa...

Pavza je mimo, danes pa tudi.

Med 10km tekom (razdaljo sem imel zmerjeno že prej), sem izvedel en poseben trening, ki bi ga sam lahko imenoval "fartlek z omejitvami." Štopal sem se namreč le, ko sem tekel hitro. Na uri sem si nastavil ciljni tempo do 3:50. Vsakič sem tekel hitro le toliko časa dokler mi ni piskalo, da sem že prepočasen. Vmes pa počasi. Na koncu se je nabralo za dobrih 6km hitrega teka v povp. 3:41.

Nadaljevanje po oglasih. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA