prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a: tam pa, kjer nisi čisto prepričan (npr. ravno tam na koncu Litostrojske) jih pa ni.

No meni je veliko večja težava najti pot kje drugje, tu je moj "domač teren". Pot je tu (glede na nakatere ostale dele) kar solidno označena. Če si tekla v pravi smeri, to je proti Savljam, potem na koncu široke Litostrojske, ko ta zavije desno proti plinarni, prečkaš prikjuček na obvoznico in po levi, vzporedno s cesto je PST. Na naslednjem ovinku ceste v levo, Pst prečka cesto (sedaj je tam gradbišče) in gre naravnost mimo plinarne do ceste, ki pelje proti Leku. Greš ob njej in še pred Lekom zaviješ levo po cesti in tečeš čez Kamniško progo, do postajališča, tam pa zaviješ levo in tečeš po levi strani VO-KA, do ceste, po cesti, mimo Špara, zaviješ proti Merkurju, toda še pred njim, levo med bloke, do Slovenske ...
Slovenčeve si hotel reči... No, jaz sem se zadnjo rundo, ko sem šla solo, skoraj zgubila v Murglah, pač nikoli prej nisem tekla v obratni smeri urinega kazalca in je vse drugače zgledalo.
Čestitam, Špela*, čeprav... daj, pojdi drugič raje z mano gledat sonce na kak kucl, ko je tako vreme.
Ja res je. Sva zacela pri LM delat PST ampak za spremembo v obratnem krogu. Potem sva pa tam nekje zalutala in ko sva koncno nasla PST, sva bila ponovno pri LM. In ker je bil ze dan, midva pa podnevi ne teceva, sva sla pac domov. Se bova drugic priklopila kaksni skupini, ki dobro pozna pot ;-)
grb napisal/-a:Ja res je. Sva zacela pri LM delat PST ampak za spremembo v obratnem krogu. Potem sva pa tam nekje zalutala in ko sva koncno nasla PST, sva bila ponovno pri LM. In ker je bil ze dan, midva pa podnevi ne teceva, sva sla pac domov. Se bova drugic priklopila kaksni skupini, ki dobro pozna pot ;-)

Kako vama je uspelo skoraj 40km zalutat, :roll: a se vama ni nič prej svetilo, :idea: da nista na pravi poti. :bum: :bum:
ROSI64 napisal/-a:
grb napisal/-a:Ja res je. Sva zacela pri LM delat PST ampak za spremembo v obratnem krogu. Potem sva pa tam nekje zalutala in ko sva koncno nasla PST, sva bila ponovno pri LM. In ker je bil ze dan, midva pa podnevi ne teceva, sva sla pac domov. Se bova drugic priklopila kaksni skupini, ki dobro pozna pot ;-)

Kako vama je uspelo skoraj 40km zalutat, :roll: a se vama ni nič prej svetilo, :idea: da nista na pravi poti. :bum: :bum:

Ja bila je tema in megla :--
Hvala Zajcu za super okrepčevalnico. Je imel toliko vsega, da bi komot ostal kake pol ure preden bi vse sprobal :D
Drugače pa super družba :wink: ...in malo manj super tekaška podlaga :|
Za moje utrujene noge je bil tempo primeren, za moje gležnje in veliko luknjo v želodcu, pa bi se lahko končalo kake pol urce prej.
Ampak, še enkrat, super družba s katero ni beseda zastala niti za trenutek :D Urošu in Mucu je uspelo debatirat še v klanec, jaz pa sem iz radovednosti samo poslušal :-- :lol:
Hvala fantje
Se vidimo prihodnjič
MatjazV napisal/-a:Hmm, ne vem kje ste tekli, da nisem nikogar srečal. Štartal sem ob 8.30 iz Jarš in obrnil svojih 31,5 km :D

Lp, Matjaž

Potem na nekaterih mestih verjetno malo "porežeš", saj je po trasi natanko 32 km.
Še en PST je za mano :D Tekel sem s samimi Kenijci, razlika je bila le v tem, da so to bili bele polti. :lol:

Veliko PST-ju sem že pretekel in na vsakem je nekaj novega. Danes moram pohvalit veliko ŠPORTNO TOVARIŠTVO Uroša, :cast: žabca :cast: in muca :cast: . :clap: :clap: Ker nisem mogel držati njihovega tempa :oops: in sem za njimi zaostajal, so mi vsake toliko časa pritekli nasproti, celo na Golovec so se nazaj vračali. :bum: Tako smo skupaj začeli in skupaj končali. :clap:
Velik HVALA trojici. :clap:

Razmere so bile težje kot običajno, podlaga zaradi snega razgibana, temperatura -2°C, v drugi polovici je začelo snežit in to vedno bolj intenzivno, v zadnji tretjini tekel skoraj brez energije, popolnoma izčrpan. :oops: Zakaj le :?: Čas je bil 3:15, za 7 minut zgrešil PB. Sedaj mi je pa jasno zakaj sem toliko izčrpan. :D

Kljub naporom je bil to še eden lep tek v prijetni družbi.

Hvala zajcu za okrepčevalnico (smo se vsaj malo spočili :oops: )

Čestitke :clap: mucu, ki je danes pretekel magično razdaljo 21km. :clap: :clap: Dragi ultraši, dobivamo še eno močno konkurenco. V naše vode prihaja muc :clap: :clap:
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA