- 31 Mar 2012, 19:01
Sicer nisem še oreng preletela foruma, da bi videla, če kdo išče podobno druženje, ampak vseen bom še jaz vprašala.
Sem rekreativka, recimo da na začetku tekaške izkušnje in ker rada tečem v družbi, iščem nekoga, ki bi imel voljo teči z mano po Rožniku in okolici.
Ponavadi tečem zvečer, preden se stemni, ali celo po temi. Sem pa prilagodljiva.
Zelo vesela bi bila družbe nekoga, ki ni ravno oh in sploh in je tudi šele nekje na začetku oz. ima kot jaz določeno "težavo", ki mi preprečuje hitrejši tempo in dolgo kilometrino. Seveda je lahko tudi kdo, ki je oh in spoh, pa mu paše kdaj malo bolj uizi teči in kako vmes tudi rečt. 
Kaj bi še bilo pomembno povedat? Ja, tečem ponavadi na 5-10km, vmes naredim tudi kakšne premore s hitro hojo. Hitrost teka je takšna, da se še recimo da lahko pogovarjaš, torej cca 5,5-6,5min / km. Nerada tečem v breg, vendar manjši vzpon mi ne dela preglavic.
V glavnem, če koga zanima, me naj kontaktira tukaj.
Sem rekreativka, recimo da na začetku tekaške izkušnje in ker rada tečem v družbi, iščem nekoga, ki bi imel voljo teči z mano po Rožniku in okolici.
Ponavadi tečem zvečer, preden se stemni, ali celo po temi. Sem pa prilagodljiva.

Kaj bi še bilo pomembno povedat? Ja, tečem ponavadi na 5-10km, vmes naredim tudi kakšne premore s hitro hojo. Hitrost teka je takšna, da se še recimo da lahko pogovarjaš, torej cca 5,5-6,5min / km. Nerada tečem v breg, vendar manjši vzpon mi ne dela preglavic.
V glavnem, če koga zanima, me naj kontaktira tukaj.