prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

janko
Živjo!

Vse, ki bi želeli hoditi na vodene treninge pozimi in tudi kasneje vabim, da se nam pridružite. :)

Vadba je dvakrat tedensko v torkih in petkih, obakrat ob 17.50 na Kodeljevem - Fš (Lj). Ker je zima, bo trening sestavljen iz vadbe moči v fitnesu in teka zunaj (če se bo dalo). Vadba je pod vodstvom dr. Škofa in dveh vaditeljev. 8)

Prostih je samo še nekaj mest. Vadnina bo okoli 8000 sit na mesec.

Če vas zanima, mi pošljite zs in še napišite kaj pričakujete. :o
Vidimo se že ta petek!

Lp, Janko
 janko
Živjo!

Ko bo dopuščalo vreme, imejte s seboj tudi tekaško opremo. :lauf:

Do PST-ja je približno 2.5 km teka po stranskih cestah, potlej pa lahko zavijemo na desno proti Urhu ali pa levo v smeri Novih Fužin (sem prav napisal?).

Lp, Janko
Uporabniški avatar
 5rca
že hodim 2x na teden na fitnes ... tako, da me ne bo :cry:
mi je pa žal, ker ste dobra družba :wink:
 monika
Zdravo

Prebrala sem vaše obvestilo o vodenem treningu. V kolikor je še možno, bi se rada prijavila.

Moja cilj teh treningov je preteči 42 km na Lj maratonu jeseni 2005.

Doslej 3 -krat na teden pretečem po 10 km. Pričakujem predvsem strokovno voden trening čez zimo, tako da bom ohranila dosežen nivo kondicije do spomladi.

Lep dan

Monika
Uporabniški avatar
 vidkul
monika napisal/-a:Zdravo

Prebrala sem vaše obvestilo o vodenem treningu. V kolikor je še možno, bi se rada prijavila.

Moja cilj teh treningov je preteči 42 km na Lj maratonu jeseni 2005.

Doslej 3 -krat na teden pretečem po 10 km. Pričakujem predvsem strokovno voden trening čez zimo, tako da bom ohranila dosežen nivo kondicije do spomladi.

Lep dan

Monika

Živjo!

Glede kondicije, bi ti povedal, da ponavadi čez zimo pade. Saj ne tečeš toliko veliko. Ponavadi se v tem času posvetiš vajam za moč ali fitnesu. Nato pa začneš postopoma nabirat kondicijo.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Fotr
monika napisal/-a:...Prebrala sem vaše obvestilo o vodenem treningu. V kolikor je še možno, bi se rada prijavila.

Prijavi se Jankotu na zasebno sporočilo. Treningi vsebujejo vaje za moč v fitnesu in treninge teka. Dobila boš lahko tudi strokovne nasvete od trenerjev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA