prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pementos
Matevz napisal/-a:Ko pa smo zaključili, smo opazili še Pementosov avto. Je fant očitno predolgo spal.

Zivjo,

nisem predolgo spal, slabo pa sem racunal cas (kot ponavadi). Ko sem startal je bila ura 9:10 po moji uri in je bilo res hladno. Ker ste rekli, da boste 6min/km sem upal, da bom vas ujel. Prehitel sem dve skupini in ko sem prisel na Vic me je zacelo boleci levo stopalo in zul, ki sem ga dobil prejsni dan. Malo sem se potrudil, da bi ujel se dva, ki sta bila pred mano, mogoce Matevza in enega s rumeno majico, ampak ni slo. :( Na Kosezah sem se odlocil, da raje grem domov (10min od tam), ko da se poskodujem za cel teden. Zaradi tega ste videli avto, mene pa ni. Moja prijazna zena je sla iskat avto :)
Nazadnje spremenil pementos, dne 31 Jan 2005, 09:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Naj še jaz dodam svojo poročilo. Na štartu ful mrazzzz (me je skor zanohtal čez rokavice, pa še naši nosovi so bili čisti rdeči), no po Golovcu pa že precej bolje. Pravzaprav je bil zelo lep sončen dan brez vetra :D :D . Moje počutje je bilo vso progo zelo dobro. Ostalim pa se opravičujeva ker nisva šla načrtovanih 6min/km :arrow: sva se trudla počasi teči ampak kot kaže to nama ne gre preveč od rok oz. nog :shock: :shock: . Še enkrat hvala Ninocki za topel čaj in fige, res se je prileglo :D :D .
Se vidmo čez dva tedna :!:
LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Vlajko takole mimogrede jaz se opravičujem takoimenovanih geografom za netočne podatke o tem kaj je Podljubelj in Ljubelj.
Ma kaj hoces Vlajko ker sem dal vse v en in isti koš :lol: :lol: .

Pementos a tvoja je bila tista žena, ki je tako elegantno prišla po avto in ga odpeljala.
No ja ko ba pa topleje pa gremo pod 2h30minut kaj pravite, da se naspidiramo kot modri dirkač :lol: :wink: .
To bo letelo kot sneta sekira.
Komaj čakam tak inteziven trening.
Ko bomo takrat leteli se bo kar kadilo za nami :lol: :lol: .
Tedaj bodo lahko rekli, a je zopet kako tekmovanje!
Skratka se vidimo čez dva tedna če ne bo takrat kako zanimiva dirka naokoli.
ČAO!
 Ninocka
Ma, jaz računam doma: 6 minut*23km in pripravljam okrepčevalnico v tem tempu. Prehiteli ste me še pri kuhanju čaja :evil: :D :wink: .

Komaj pa čakam Bajsijev tek; čeprav še ne vem v kateri vlogi bom nastopila na njem. Bo pa tudi postavljanje okrepčevalnice za večjo maso udeležencev zelo zabavno.
Uporabniški avatar
 pementos
tomaz.zupancic napisal/-a:Pementos a tvoja je bila tista žena, ki je tako elegantno prišla po avto in ga odpeljala.

Je bila.

tomaz.zupancic napisal/-a:No ja ko ba pa topleje pa gremo pod 2h30minut kaj pravite, da se naspidiramo kot modri dirkač :lol: :wink: .

Lani smo sli en par krat okrog 2.30 ampak ni bilo na zacetku sezone. Vceraj sem sel okrog 4:45 in ne vem, ce bi zdrzal do konca.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA