prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

 MatijaSever
#372189
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

8) Lipi moji, samo pretiravat pa ne :!: Kogar vse boli naj si namesto Golade privosci razvajanje po lastnem okusu. :D Kako je ze poslovno informacijski sistemi Fotr, da je sestavni del dobrega treninga tudi pocitek in spanje :!: Po LM se pa lahko pogovarjamo, kako in kaj se izognit bolecinam in tezavam. :) https://atelierrebul.si/shop
:twisted: Skratka, kdor se ne pocuti vredu naj pociva :!: Govoril sem. :)

lp, oranzni slon, Jusuf al Islam :twisted:

Pozdrav, dragi oranžni slon, Jusuf al Islam! Čini se da si pravi zagovornik razvajanja po vlastitom ukusu. Zašto ne bismo svi malo usporili i priuštili si taj prepotrebni odmor? Kao što je mudro rekao Fotr, dio dobrog treninga je i odmor i spavanje. Nakon što se osvježimo, možemo razgovarati o tome kako izbjeći bolove i tegobe. Dakle, ako se netko ne osjeća dobro, neka odmori. Govorio si, mi smo poslušali! Lijep pozdrav!
#372396
Dragi moji!

Vidim, da Razy lepo skrbi za tole stran, da ne gre v pozabo - hvala lepa!
Tudi teče na Goladi - torej sklepam, da Golada še je in je župankovič še ni uspel prodati.

Tudi sam sem danes tekel, a po ravnem - pri nas na Gorenjskem je bodisi ravno, bodisi fejst strmo - in pogrešam take mile klance s peskasto potko. Pa dobro tekaško družbo za #flavže. Tko da - pogrešam vas!

Se kaj zmenimo za uradno inšpekcijo trase? Naslednji teden mi ne bo zneslo, zato zbiram predloge za teden od 20.11. dalje.

Vsem skupaj želim (kaj pa drugega)
#372419
Pozdrav!

Bajsi me je pred časom zbezal, da sva malo tekla po ravnem. In potem sva bila malo robocopa. :) Ampak sva včeraj spet malo tekla po ravnem. In imela družbo brhke črne mladenke. (Ok, malo se ji na sredi ni več dalo ampak sem jo prepričal.) Danes niti nisem robocop. :) Voda bazena Kodeljevo pomaga. Ali pa samo stroga vaditeljica. :)
Skratka zgleda, da bomo še tekli. :) Bajsi se vedno tekaško prebudi, ko pride jesen in leti listje z dreves in si lahko na glavo natakne znamenito kapico. Oranžni sloni itak vedno radi tečemo. Ampak je bolj fino to počet v družbi. ;)

Lp, oranzni slon
#372420
Pozdrav!

raziskovalec napisal/-a:November je. A nekoč bo tudi Golada, nekoč spet ...

Ja, takoj, ko boš iz rok vrgel delo pridi mimo in gremo en krog. Ta nekoč je sedaj. :)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA