prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 INOT
Fantje cestitke.Zelo me je mikalo iti zraven ampak sem bil v nedeljo do 7h zjutraj v sluzbi.vse skupaj se mi ne bi izslo :cry:
Uporabniški avatar
 mirko1
pri takem dogajanju pa se mi vklopi tipka za nevoščljivost :wink:
bravo bravo,kapo dol
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Dule
BoštjanG napisal/-a:Zaslišanje glavnega osumljenca BoštjanaG in njegova izjava:
- »Hvala Tomaž! Hvala Jera! Hvala, hvala Dule!«
- »Kam gremo pa naslednji teden?«
- »Madoniš, v moji vrečki je polno Tomaževih krem za masažo!?! In kje so moji napitki za regeneracijo?!?«

Ja bilo je

....lepo (DPOP PRESS)

Hvala tudi TF-ju, da se lahko skup najdemo norci za tako lepa doživetja :wink:
 žuža
Bravo, bravo fantje in Jera :clap:
Boštjan super si tole napisal, namesto večernega krimiča je bila tole pika na i. Iz slikc se pa tudi vidi jeklenost TFja :D
Zaslišanje glavnega osumljenca BoštjanaG in njegova izjava:
- »Hvala Tomaž! Hvala Jera! Hvala, hvala Dule!«
- »Kam gremo pa naslednji teden?«
- »Madoniš, v moji vrečki je polno Tomaževih krem za masažo!?! In kje so moji napitki za regeneracijo?!?«[/quote]

Ma dijo mijo ne okol govort si jih v tistem svojem transu vse popio :lol: :lol:!
Pol si bil pa toliko razgret da si se še z njimi polival :lol: :lol: !
Ma se hecam.Naslednjič mi boš že dal tiste kreme, ker jih sedaj mal pogrešam. :cry: :lol: :wink:
Ker to so eni zvarki od nekega daljnega afriškega vrača iz Podbrezij :lol: !
No dost traparij Tomaž!
Sedaj pa lepo spat pa novim traparijam naproti :o !Dule kaj ko bi mi šli, recimo od Ljubljahe do Ljubljane, a bi blo to predaleč :lol: !
Ma se bomo že kako norijo spomnili, za tak trening tek1
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Moje cestitke predvsem spremljevalcem.
Logisticna podpora je vedno najvecji organizacijski dosezek tasknih norij.

ste kaj zmerili stevilo levih in desnih ovinkov in nagibov.

Svoj cas je Mravlje omenjal da se mu levi ovinki malo pregibajo in da zato ima eden korak drugacen od drugega.

Se je ostalo kaj starih plocevink in plastenk po cestah iz casov stare cestne povezave na morje? Ste jih "zbincali" ven iz zasusenih bankin?
Uporabniški avatar
 miro
Bravo , bravo tekači , tudi mene daje "foušija"!
Kakor koli že , res ste "dasoti"!
Lp
Miro
 kore
:clap: Sem nov na forumu (moje prvo oglašanje) in sem prijetno presenečen, da so tud pri nas takšni odtrganci. Pa sem mislu, da sem jst čudak :roll:

Dober bi blo, da bi v poročilo pripel še "poročilo" polarja, da vidmo, kako so vaša srca bla zadovoljna s telim treningom :D

Da se na kratko predstavim:
Sam sem navdušen tekač, če prav ne hodim na tekme (razen do konca srednje šole, ko sem bil stalni udeleženec na različnih krosih), ker v tem ne vidm kakšnega posebnega izziva. Tečem za sebe in preizkušam svoje zmogljivosti. Lansko leto pa me je zamikal "Marathon des Sables" in delam na tem, da ga v čim bližji prihodosti "obdelam". Forma gre gor, spravljam na kup ustrezno opremo in iščem sponzorje.

To je to, več pa v prihodnjih sporočilih.

Ej, pa še čim več takšnih hvale vrednih podvigov!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
kore napisal/-a::clap: Sem nov na forumu (moje prvo oglašanje) in sem prijetno presenečen, da so tud pri nas takšni odtrganci. Pa sem mislu, da sem jst čudak :roll:

Dober bi blo, da bi v poročilo pripel še "poročilo" polarja, da vidmo, kako so vaša srca bla zadovoljna s telim treningom :D

Da se na kratko predstavim:
Sam sem navdušen tekač, če prav ne hodim na tekme (razen do konca srednje šole, ko sem bil stalni udeleženec na različnih krosih), ker v tem ne vidm kakšnega posebnega izziva. Tečem za sebe in preizkušam svoje zmogljivosti. Lansko leto pa me je zamikal "Marathon des Sables" in delam na tem, da ga v čim bližji prihodosti "obdelam". Forma gre gor, spravljam na kup ustrezno opremo in iščem sponzorje.

To je to, več pa v prihodnjih sporočilih.

Ej, pa še čim več takšnih hvale vrednih podvigov!

Lepo to da si se oglasil na forum, zato pa je tudi koristen ves ta svetovni splet, da si izmenjamo informacije o tem in onem.
Ta maraton je priznam tudi meni zlezel pod kožo in me vleče :lol: :P !
Samo moram najprej spraviti skozi projekt SPARTATHLON Atene - Spartha v Grčiji.Potem bom pa že na tega mislil.No že sedaj po malem na tega mislim, samo to je zopet druga dimenzija.
Lahko se kdaj domenimo za kako 100km trening špuro, ki nam bo dala novih kril :lol: :wink: !
In novih izkušenj in spoznavanja samega sebe!
Ta mesec planiram nekaj podobnega samo če se bodo stvari nekako poklapale in seveda vremensko uredile.Najprej pa Triatlon jeklenih pol pa to.A ja še prej pa greva s kolegom na eno 250km kolesarsko turo z gorskimi kolesom :wink: !
Če te bo kaj zanimalo pa mi lahko pošlješ po ZS-ju sporočilo pa se domeniva!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sem pozabil povedati, da pa bom dal sedaj enkrat graf srčnega utripa, ki sem ga izmeril na tem trening teku od Vrhnike dalje!
Zanimiva zadeva, resnično!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA