prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tekačica jest sem dal tudi KM o kolesarjenju pa jih ni na seznamu.

Moj predlog da bi KILOMERTINO - TRENINGOV tudi odprli po mesecih.

KILOMETRINA - TRENINGOV - SEPTEMBER. Tako nekako

A se strinjate.

:P :oops: :roll: :wink: :arrow:
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:LP

No tekačica jest sem dal tudi KM o kolesarjenju pa jih ni na seznamu.

Moj predlog da bi KILOMERTINO - TRENINGOV tudi odprli po mesecih.

KILOMETRINA - TRENINGOV - SEPTEMBER. Tako nekako

A se strinjate.

:P :oops: :roll: :wink: :arrow:

Kustus... se opravičujem, da sem tvoje kolesarske kilometre pozabila opisati. Verjetno sem jih spregledala :oops: . jih bom dodala. :wink:

Glede tele kilometrine po mesecih, mi je pa že tak predlog dal pegaz. Na začetku sem mislila, da ne bo takega odziva, potem pa tako presenečenje. Pojavila se je nepreglednost, zato bom takoj vse uredila in naredila novo temo že za avgust, potem s septembrom pa zares.
Bom poskrbela za večjo preglednost. :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:LP

No tudi jest prilagam moje KM in sicer v avgustu jih je bilo pretečenih 160.

sem iskala tvoje kolesarske kilometre, pa sem našla le tole :roll: . Mi lahko še enkrat napišeš koliko jih je bilo. 8)
 sonata arctica
mene sam zanima če vi to štejete tiste tauradne kilometre iz kakšnih tekem al je to uno, kot delam jst, bolj neuradno, ko tečem po enih njivah čist sama in si to pol zapišem...? se mi zdi da je to tadrugo sam za siguro rajši vprašam :D
Uporabniški avatar
 tekačica
sonata arctica napisal/-a:mene sam zanima če vi to štejete tiste tauradne kilometre iz kakšnih tekem al je to uno, kot delam jst, bolj neuradno, ko tečem po enih njivah čist sama in si to pol zapišem...? se mi zdi da je to tadrugo sam za siguro rajši vprašam :D

Ja km iz uradnih tekem štejemo v drugi temi...tukaj pa so vsi km ki jih pretreniraš ne uradno (sama ali v družbi)
 sonata arctica
Ja vidiš Tekačica, jst sm klasičen primer budale ki na pol prebere stvari in potem tako butasto sprašuje. sm še enkrat prebrala in je v bistvu vse jasno napisano, vseeno pa njlepša hvala za odgovor :D
Uporabniški avatar
 tekačica
sonata arctica napisal/-a:Ja vidiš Tekačica, jst sm klasičen primer budale ki na pol prebere stvari in potem tako butasto sprašuje. sm še enkrat prebrala in je v bistvu vse jasno napisano, vseeno pa njlepša hvala za odgovor :D

Je že dobro. Vsakemu se zgodi, da kdaj kaj spregleda.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA