prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Snezinka
Čau, Klaudi!
Mene na žalost ne bo, ker moram na en kostanjev piknik na drug konec Slovenije :? 8)
(Ampak vsako zlo za nešto dobro - bodo vsaj moja kolena malo počivala - bolijo, packi! :evil: )
Pa saj boš še kdaj organizirala kakšen trening na svojem koncu, a ne :?:

Pozdravček,
Darja
Uporabniški avatar
 alan
Ja... nekaj preteklih vikendov pa se tale je na zalost (ali pa tudi ne) precej
anti-tekasko usmerjenih... trganje bodoce kapljice in ustvarjanje prostora
zanjo v se ne cisto praznih sodih pac zahteva nekaj zrtev... :?

Zraven seveda spadajo ogromni kosi potice in vroci peceni kostanji...
Hmmm... zakaj ze sploh tecem?!? :D

Klaudi, ... v pricakovanju naslednjega teka v vasih koncih... :wink:

Imejte se najmax!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Klaudi, mi dovoliš še en kueščn. :wink:

Kam bomo parkirali ves TF avtopark, ko pridemo k tebi na obisk, da nas ne bodo okoliški Rovtarji ganjali z vilami po dolini ter nam luknjali gume?
:shock: :wink:
Uporabniški avatar
 klaudi
Vlajko, dobro vprašanje. O tem sem že razmišljala. Našlo se bo prostora za pribljižno 8 avtov okoli hiše. Poleg tega kdo lahko parkira kar ob cesti, definitivno ne luknjajo gum, sploh pa ne v nedeljo ob 10h. Takrat so kompletno vsi pri maši :)
 bojanm
Klavdi,jest se tudi prijavljam.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sem se spomnil ene dobre novice še za naše najmlajše, torej TF otroke. :D :wink:

Na vrtu Pograjskega doma, kjer bo Klaudi priredila veselico, se boste lahko naigrali po mili volji, saj je kar nekaj igral. :laola

"TF dedek" bo, seveda, na voljo, le da bo tokrat potreboval nekaj pomoči s strani staršev, saj ob gostilni teče dokaj velik in deroč potok. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Oznake so postavljene, Mini pa je tudi že vsa v pričakovanju :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pol ure nazaj sem si izmeril 37,7°C temperature in čutim, da mi še narašča. :shock: Pa še močno otečeno čeljust, predvsem pa boleč zob ne muči. :evil:

Klaudi, oprosti, če me jutri ne bo v tvoj konec. :shock: :shock: Vseeno pam, da se do jutra zgodi kakšen čudež .... :roll: :wink:

Tega treninga sem se, iskreno, zelo, zelo veselil, zato sem ta hip ..... :--( :--(

PS:

Tudi, če ne bom fizično z vami, bom mislil na vas, imejte se čim lepše. :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
Vlajko nedaj se MI SMO Z TEBOJ. Ti se sam pocajti pa bo najbolj.
Uporabniški avatar
 Barb
Da ne bo kdo mislil,da se nismo imeli fajn :P ,sam časa za poročilo ni.

Hvala Klaudi in njeni mamipa seveda Mini :D za gostoljubje. Še flancate in čaj z medom smo imel.Pa okrepčevalnico na poti. Proga pa mislim,da bi že skor bla za na Duletovo lestvico.

Klaudi,upam pa,da si se že pomirila zaradi soseda :wink: ...trikrat fuj,fej za soseda :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
Da ne bo kdo mislil,da se nismo imeli fajn :P ,sam časa za poročilo ni.

Hvala Klaudi in njeni mamipa seveda Mini :D za gostoljubje. Še flancate in čaj z medom smo imel.Pa okrepčevalnico na poti. Proga pa mislim,da bi že skor bla za na Duletovo lestvico.

Klaudi,upam pa,da si se že pomirila zaradi soseda :wink: ...trikrat fuj,fej za soseda :twisted:

Gregorju pa hvala za družbo med tekom :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Še z moje strani, malce pozno :(

Klaudi organizirala pravi trening 1 teden pred LM. Vreme bilo mega, ne prevroče, ne prehladno. Poskrbljeno je bilo menda tudi za okrepčevalnico, ki pa je obe tukalici na žalost med tekom nisva srečala, ker sva se zavoljo kolen izognila hribolazenju :) sva pa nadoknadila, vsaj jest, na cilju, ko sem oplenil mega dobre flancate.
Kot vedno analiza, tokrat v super mega počasni piceriji, kjer so jo pekli kar 50 minut, torej bil skoraj podrt rekord lanskoletne analize po 9.LM v Emonski kleti. No, zgleda je čas prinesel svoje, saj je bila zato pica toliko boljša.

Klaudi, hvala za fin ravninski trening, bomo pa v nedeljo vidli, eč sem ga sposoben tudi vnovčiti :)

Vsi ostali, ki ste manjkali, lahko vam je žal :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA