prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 strucm
Zivjo!

Star sem 21 let in in ze celo zivljenje se ukvarjam s sportom, zadnjih par 6-7 let le rekreativno in neredno. Odlocil sem se nastopiti na 10 kilometerskem maratonu 20.5 v radencih. In sedaj potrebujem primeren trening. Sicer ze nekaj casa tecem cca 3 - 4 na teden in sicer takole: 10 minut pocasi, potem pospesim in hitro tecem 10 minut in nato spet 10 minut pocasi. Na koncu se raztegnem in naredim vaje za moc (najvec dvigovanje na stangi).
Sedaj me pa zanima, ce ima kdo primeren trening zame, za tek na 10 km, ki ni za profesionalca ni pa tudi za zacetnika, ker sem kondicijsko dobro pripravljen in tudi problemov nimam s odvecno tezo itd. :) Malo ze nakladam :D

Najlepsa hvala ze vnaprej!
 Obivankenobi
Dobrodošel strucm!

Glede treninga teka na 10 km je zadeva lahko zelo enostavna ali pa zelo zakomplicirana odvisno od naših ciljev (ali tečemo iz veselja, beri: samo pretečemo to razdaljo v nekem "kulturnem" času ali pa želimo doseči nek rezultat) :roll: :oops:
Da pa ne bom preveč filozofiral je res že zelo velikega o tem bilo napisanega na tem forumu, tako, da ti tudi jaz svetujem, da se pozabavaš z iskanjem! :lol:
Se vidimo na kakšnem tekmovanju oziroma srečanjih TF-ja- pa bom še tam kakšno rekli... :arrow:

:wink:
Uporabniški avatar
 strucm
Zivjo!

Najlepsa hvala. Jaz tecem zaradi zabave in boljsega pocutja. Sem pa tudi sam vesel, ce je rezultat kdaj boljsi, zato sem tudi zelo tekmovalen v kateremkoli sportu. Ampak na prvem mestu je vseeno zabava, dozivetje na tekmah (kot vcasih na kolesarskih), v glavnem nekaj se dogaja pa se zdravo je :D

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA