prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 gregorb
Ojla, Dule in jaz greva danes na trening za Pohorje.
Zbor je ob 18:30 pri motelu Medno. Tekalo se bo ene dve uri. SlikaProga v hrib! Gor pa dol. Sprobala bova tudi tek s palicami. Če je kdo interesent, da se pridruži je dobrodošel.
Tempo bo približno takle:Slika
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Gregor!
Vlagam uradno kandidaturo za nastop na Tvoji tekaški prireditvi. :lol: Priznam, premamile so me nagrade...Naj povzamem iz razpisa:vsak udeleženec treninga dobi malico(visokoproračunska pojedina v dragi restavraciji), kolajno(častni znak RS), majčko organizatorja(Hugo Boss!) ter praktično darilo (kolekcijo najnovejšh izdelkov iz serije Polar). Na koncu še žrebanje z bogatimi nagradami. :lol:
Drobni tisk...Prisopihal bom z avtobusom na LPP postajo Medno. Moje tekaške cunje že lep čas niso ugledale notranjosti pralnega stroja, zato me bo zlahka izslediti, če se slučajno kod izgubim! :wink:
Se vidimo!!
Uporabniški avatar
 Dule
Zdravo vsem. Trening je uspel :wink: , upam vsaj no. Bili smo že prava uigrana ekipa Gregor, Bošjan, Simi in moja malenkost. Glede na to da smo šli ta težko varianto skoz, upam da se vam niso moji trening placi preveč zamerili :roll: . Sicer smo se menili da gremo drug teden spet :?:
Možnosti za treninge je na pretek :lol: . Pri meni je še največji problem čas (družina, delo...).

Se slišmo :D !
Uporabniški avatar
 simi
Trening je uspel

vsekakor :lol: čeprav sem kar tako vskočila v moški svet...

Glede na to da smo šli ta težko varianto skoz, upam da se vam niso moji trening placi preveč zamerili

:nono:
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Dule napisal/-a:Glede na to da smo šli ta težko varianto skoz, upam da se vam niso moji trening placi preveč zamerili :roll: .

Hočemo še več treningov, hočemo še težje treninge, hočemo še več prijetnih klepetov pozno v noč,... Če naše zahteve ne bodo izpolnjene, bomo enourno opozorilno stavkali! :D :wink:
P.S. Simona, če Ti bo v Tvojem "Rdečkotu No1" kaj zahreščalo pod nogami, si najbrž ravnokar pomendrala moja sončna očala! 8)
Uporabniški avatar
 gregorb
Hojla!
Trening je definitvno uspel! Proga je fenomenalna! Družba jasno tud!
Ni mi dal miru in sem že včeraj čaral z Navatlasom in atlasom Slovenije in prišel do zaključka, da smo naredili okrog 12km. Za bolj natančne meritve bomo morali pa poprosit Erota,da nam bo zadevo zmeril s svojim Garminom.
PS: Dule tud jest mam isti problem- čas je namreč premalo, ampak včas si ga morš kar vzet. Upam, da gremo drug teden spet, torej načeloma v torek. Predlagam isto uro!
lp
Gregor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA