prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Današnje stanje; ovira na cesti na Brdu (zdaj je dobesedno na trasi PSTja), ampak se da okoli. Sem šla od doma do vrha Golovca in nazaj, krasen dolgi trening. In na Golovec z druge strani, to je bilo pa zame prvič. 33 se jih je nabralo.

Eni pač nimamo časa v soboto iti v Logarsko na dolgi trening, je bilo treba kar doma opraviti :wink:
Kaj pa če kar takole naredimo in se potem lahko vsak vpiše na seznam :wink:

PST - nedelja, 12.9.2010 štart 7.uri pri Fužisnkem gradu

Cel:
1. Uroš Sobočan
2. AVI
3. ROSI64
4. Loni
5. Marjan
6. nana
7. grb
8. dejan.semrov
9. ...

Polovička:
1. vidkul
2. mojculja
3. Andreja
4. Helena
5. ...

Tako sedaj pa kar naprej z vpisovanjem samo "citiraj" funcijo in AKCIJA..... ura pa tudi mislim da je kar prebavljiva :D ...kajne?? :mrgreen: :lol:

Classix napisal/-a:Ko boste sklepčni, napišite mesto in čas začetka, da vam na Peruzzijevi uredim okrepčilo.

LP
Matjaž

uf....Classix..kapo dol za tako ponudbo.. :cast1: :cast1: .....
nana napisal/-a:A je kakšna kandidatka za okol Golovca... 35 jih nanese. Lahko tudi poljubno sklajšamo :D

Jaz se odjavljam, ker sem ugotovila, da mi ta razdalja 12. ne ustreza. Sem pa zato s skoraj enako razdaljo opravila včeraj :D
Včeraj zjutraj sem naredil "generalko" na delu med Fužinskim gradom in Dolenjsko cesto (Golovec). Ta del sem tekel prvič :oops: in je kar šlo. Tja in nazaj približno 40 min v vsako smer. Upam, da v nedeljo tempo ne bo preoster. Sicer sem bolj ravninski tekač in sem moral prej sprobat ta del. Je pa zelo lep in je kar škoda, da ga nisem prej odkril, saj ga imam v Vevčah takorekoč pred nosom. :D

PST v celoti bom (če jo bom) pretekel prvič. Sem pa velikokrat tekel po posameznih odsekih, tako da bi moralo biti OK. Del med Žalami in Šmartinsko sem po mojem pretekel vsakič po drugi poti. :rol: Pomoč vodičev bo dobrodošla. Če uspe, bo to moja najdaljša razdalja doslej, sicer bo za vsak slučaj Urbana v žepu...

Vreme včeraj je bilo vsaj zame idealno, mogoče malce hladno. Glede na trenutno vremensko napoved (dež jutri in konec tedna) bi znalo biti kako stopinjo hladneje.
Na delih PST-ja, ki potekajo skozi urbana naselja, moraš biti res kar pozoren na oznake...sva se letos spomladi s sotekačem nekaj zaklepetala, pa sva bila hitro out...no, saj sva se našla tudi hitro, pa vendarle, opozorilo velja.

LP, vencelj
Trenutno stanje je takole:

PST - nedelja, 12.9.2010 štart 7.uri pri Fužisnkem gradu

Cel:
1. Uroš Sobočan
2. AVI
3. ROSI64
4. Loni
5. Marjan
6. grb
7. dejan.semrov
8. zajc
9. vencelj (da se boš lažje odločil) :mrgreen:
10. ...

Polovička:
1. vidkul
2. mojculja
3. Andreja
4. Helena
5. ...

zajc.....pa kje si se ti zgubil????...kaj je sedaj to nekaj če bom...pa če mi rata po načrtih....pa, če, če , če....tukaj ni če-jev je samo PST.... :lol: :lol: :lol:

dejan...kar pogumno, glede tempa se pa ponavadi naredijo skupine po 2,3,4,... tekačev, ki potem skupaj lepo maširajo...večina jih PST zelo dobro pozna tako, da tudi s traso ne bo problemov....

Drugače pa je stanje okrepčevalnic sledeče.....ena bo takoj po spustu iz Golovca takoimenovana "Okrepčevalnica pri Classix-u" :clap: .....potem imamo možnost vode na Vič-u (pokopališče) -cca. (13-14 km)....potem pa "Okrepčevalnica pri Zajc-u" (cca. 22-23) km :clap: potem pa še 10 km in smo v cilju.

Tako, da bo kakšen bidonček okoli pasu kar prav prišel.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA