prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Cveto
Lep pozdrav.

Že dlje časa sem imel namen probati odteči na Kališče od doma.
Tako dolgo sem odlašal bolj zaradi tega, ker asfalta ravno ne obožujem.
A tudi take treninge potrebujem.
Tako sem štartal po kosilu, malo čez eno popoldne.
Od doma po stranskih cestah. Križ-Zalog-Poženk-Dvorje-Češnjevek-Velesovo-Olševek-Preddvor-Mače-Kališče, tek nazaj po isti poti.
Vse skupaj je naneslo točno 50km.

Lp Jure-Cveto
Uporabniški avatar
 vencelj
Cveto napisal/-a:Lep pozdrav.

Že dlje časa sem imel namen probati odteči na Kališče od doma.
Tako dolgo sem odlašal bolj zaradi tega, ker asfalta ravno ne obožujem.
A tudi take treninge potrebujem.
Tako sem štartal po kosilu, malo čez eno popoldne.
Od doma po stranskih cestah. Križ-Zalog-Poženk-Dvorje-Češnjevek-Velesovo-Olševek-Preddvor-Mače-Kališče, tek nazaj po isti poti.
Vse skupaj je naneslo točno 50km.

Lp Jure-Cveto

Bravo, Cveto!
:clap: :clap: :cast: :cast:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Wega
grb napisal/-a:Evo, sva oddelala ta svoje. Na koncu je vendarle naneslo, da je bil en krajsi ultra trening

http://classic.mapmyrun.com/run/sloveni ... 0150841520

zajc hvala za druzbo.

G.

Malo oftopic, ampak tule sem se nasmehnil dvakrat. Najprej mi je v oči padel ternmin "en krajši ultra trening". Vem da so ultra razdalje pač ultra ampak za nas navadne tekače je neskončnost pač neskončnost in je krajša neskončnost ravno tako dolga kot dolga... :wink:

Pa še oblika poti na mapmyrun linku, najprej sem namreč izbuljil oči, saj sem bil prepričan, da sta tekla ob slovenski meji (samo Trst ni naš...).

Sicer pa hvala za zanimivo traso. Morda bi jo bilo smiselno dodati v temo o tekaških poteh in opisih.
 tomi_
No, bom pa še jaz pristavil svoj piskrček. Ker je naneslo tako, da sem ostal brez prevoza v Maribor (po vsej sili :) ), sem se odločil, da si privoščim ultra rojstni dan. Da ne bi pretiraval sem iz proge Sg-Mb izbrisal cca. 10km in 1000višincev, tako sem včeraj 10.30 štartal iz Partizanke na Kopah. Do Ribniške koče me je pot peljala po že zdelani a utrjeni progi za tek na smučeh, težje je bilo naprej, mimo Lovrenških jezer do koče na Pesku, ko večinoma ni bilo shojeno. Na Pesek sem prišel precej premočen, še posebej v noge, spreoblekel sem se, rezervne nogavice pa sem pozabil doma, tako sem se odločil, da si tam privoščim kosilo, ter na radiatorju posušim čevlje in nogavice.
Po kosilu sem se obul v bolj pogrete, kot pa suhe nogavice, kljub temu je bila sprememba očitna in v noge me ni več zazeblo. Tekel sem po poti, kjer smo tekli lani poleti na teku MB - Pesek - MB, kljub temu sem nekje sfalil in očitno pri tabli Areh 7, Ruše 17 zavil proti Rušam. Po eni uri se mi je že zdelo, da sem nekje sfalil, kaj pa naj, tekel sem naprej. Nekaj km pred Rušami sem srečal starejšega gospoda, ki me je razsvetlil kje sem ter mi povedal, da sem precej podaljšal svojo pot, da bi lahko bil že v mb, da je pred mano do Mb. še cca. 15 km, in to po asfaltu, kar me je rahlo vrglo iz tira,15km nabijanja po asfaltu, ne hvala! Poklical sem Dajano naj pride po mene, ki mi je btw ravno pekla torto :)
Bil sem malo pred Limbušom, ko je prišla, ura pa je kazala 17.30. Nabralo se je cca. 60km, točno ne vem, saj mi je garmin zatajil (prazna baterija). Torta je bila odlična, pol sem je pojedel sam :D
Priponke
P2220112.JPG
P2220112.JPG (61.11 KiB) Pogledano 5329 krat
Uporabniški avatar
 grb
Wega napisal/-a:Pa še oblika poti na mapmyrun linku, najprej sem namreč izbuljil oči, saj sem bil prepričan, da sta tekla ob slovenski meji (samo Trst ni naš...).

Sicer pa hvala za zanimivo traso. Morda bi jo bilo smiselno dodati v temo o tekaških poteh in opisih.

Ves da sem sele sedaj ko si napisal opazil, da je bilo vse skupaj res podobno "kuri" :) :)
Ime (Test) pa se mi je zapisal povsem slucajno, saj sem se lotil vnasanja zajceve GPS sledi v mapmyrun, pa nisem vedel ce mi bo ratalo, potem pa se mi ni dalo iskat, kje se ime spremeni :)
Uporabniški avatar
 Sebi
@Tomi: super podvig! Ampak bi se lahko (če si že zgrešil) spustil v Ruše. Iz Ruš do Maribora je samo 10km in nič ni treba teči po glavni cesti oziroma asfaltu :wink:
 tomi_
Sebi, hvala, po pravici povedano se mi ni več dalo :oops:
Kje pa drugače greš, če ne po/ob glavni cesti?
Uporabniški avatar
 Sebi
Najboljše, da ti enkrat pokaževa (Inot ali pa jaz. On je pač hitrejši, mene boš moral čakati :wink:). Povem ti takole zelo težko. Asfaltu se izogneš skoraj v večini (mogoče ti ostane samo 400m ob glavni cesti).
 tomi_
Hvala za ponudbo, a mislim da mi bo zmanjkalo časa za to :? Moj "študentski lajf" v Mariboru se počasi zaključuje, sebe in svoje kilometre selim na Koroško. Pogrešal bom Maribor, Pohorje in vse ostale hribčke, ravnine, potke... navsezadnje vse to najbrž poznam bolje od večine Mariborčanov.
Uporabniški avatar
 grb
Tako uspelo mi je vstati. Zdej pa pot pod noge in na Bled.

Vzrok: zajc :)
Posledice: Sporočim proti večeru :)
Uporabniški avatar
 ROSI64
grb napisal/-a:Tako uspelo mi je vstati. Zdej pa pot pod noge in na Bled.

Vzrok: zajc :)
Posledice: Sporočim proti večeru :)

:lol: :lol: :lol: boš darilo za rojstni dan vnovčil :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA