prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ma SUPER!

Ko sem štartal od doma sem se spraševal ali nas bo sploh pet ali šest (5 ali 6) pa sem bil pozitivno :shock: :shock: nad takšno udeležbo. :clap:
Kljub drseči podlagi moram povedat da je že prvi štart uspel tako da ni bilo potrebnega ponavljanja, kar bi lahko psihično vplivalo na vse udeležence, tudi na donatorje ki so se v velikem številu spopadli z drsečo podlago. Bravo vsem :clap: :clap: :clap:

LP Bojan
Še z moje strani zahvala Maticu Romšaku, da se je odzval povabilu na ligo, čeprav je na začetku kazalo, da ga ne bo :( , ampak me je dohitel malo nad kmetijo, potem pa sva pot nadaljevala skupaj s prijetnim pogovorom :D V dobro voljo nas je spravljal tudi Tine-Tomažev brat, ki se je z nekaterimi sodelavci (Roltek) pridružil ligi in jo popestril z duhovitimi izjavami :D Pri Perotu smo malo poklepetali, popili, potem pa smo se s Tomažem in Maticem spustili v dolino. Bilo je zelo lepooo!! Upam, da se naslednjič, na pustno soboto :laola, vsi vidimo, da pridete tudi tisti, ki vas sedaj ni bilo zaradi teka na Šmarno goro oz. ste imeli kakšne druge zadržke, do takrat pa uživajte in premišljujte, kako se boste našemili za ligo :--
Zmagovalec 12. vzpona na Sv. Primož je bil Cveto, s časom 20:58, drugi je bil Robi Kosmatin (21:03), tretji Lado Kveder (21:10), pri ženskah pa je bila prva Jana Strahinič, ki je pritekla na vrh v 26-ih minutah in 50-ih sekundah. Čestitke vsem! Čestitke pa tudi Mili, Janku in Jani, ki so uspeli priti na ligo :clap: Zbralo se nas je 19 (Jane ni na sliki).

Cveto:
Slika
Jana:
Slika
Nazadnje spremenil sandy, dne 16 Feb 2010, 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Današnja liga nas je pričakala v megli, toda ni pa pregnala tekačev oz udeležencev. Zbralo se je 18 tekačev oz ljubiteljev lige. Ponovno z nami Jana in Olson, ki sta izpustila prejšno ligo zaradi teka " Rekord Šmarne gore" ki sta na tekmi zasedla prvo in drugo mesto v svoji kategoriji :clap: :clap: , čestitke tudi Urhu, ki pa je zmagal v svoji kategoriji in vsi so tudi udelženci zimske lige :laola

Kako je šlo na ligi je že Sandy povedala, jaz bom posredoval samo obvezno fotko in fotko štarterja, ki me je danes prijateljsko nadomestil pri vsem, saj sem sam zelo slab in sem na ligo prišel le s tem namenom, da sem oddal dvoje dereze in poslikal.
Foto štarterja:
Slika

in še garačev :twisted: :
Slika

Bravo in čestitke vsem udeležencem :wink:
brdajs napisal/-a:podelitev priznanj in nagrad??? :-- :-- :--

Nagrad je pa res veliko, sam sploh ne morem verjeti, da smo dobili toliko za eno ligo.Vsem donatorjem ( vem da berejo :twisted: ) se že vnaprej zahvaljujem, čeprav bo za njih posebna zahvala, seveda pa zahvala tudi Sandy, ki je prispevala ogromno pri iskanju donatorjev. :laola
Nagrad je toliko, če bo kej ostal, bomo kr stan vrgl :twisted: :lol: :twisted:
Hoj!
Tako kot sem že večkrat zapisal, cvalenti in sandy KAPO DOL :clap: :clap: :clap: , zimska liga se je prijela predvsem zaradi vaju! :!:
ps: nisem vas pozabu, prejšno soboto sem suportiral zimski ultramaraton po sloveniji, ta vikend pa grem na maraton v Verono
Se vidmo, LP Bojan
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA