prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Tek je bil poživljajoč.
Dragocenost ni bila odtujena iz mojega avtomobila.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Zadnja Golada v tem terminu je nedvomno uspela!
Bajsi, Xrock in Pegaz smo družno v sopih-tempu pretekli celotno traso.
Čas smo izboljšali za 2 minuti (s 57 na 55 minut), kar je po mojem mnenju premajhna spodbuda, da bi še kdaj tako hitro tekel na tem treningu. Pogrešali smo Jusufovo čvekljanje in spodbujanje ter Snežinkine modrosti, ki blagodejno vplivajo na visokopulzne dejavnosti.

Zakaj zadnja Golada? Po mnenju nastopajočih je do nadaljnjega trasa preveč listnata za tisto dobo dneva, ali pa je pretemno za stanje tal in skritost korenin.

Predlagam, da se v prihodnje Golado preko zime premakne na vikend v kak bolj svetel termin. Predlagam nedeljo ob 10h. Kaj praviš, Slon? Pa ostali?

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
pegaz napisal/-a:..... Golado preko zime premakne na vikend v kak bolj svetel termin. Predlagam nedeljo ob 10h. .....

:?: :shock: :shock: :shock: :?:
Njet, njeeet, .... prijatelju moj....... :nono:
A si ti malo pozabil, kaj piše v Uradnem listu TF o zimski lokaciji teka ob nedeljskih dopoldnevih :?:

Kar ti lepo tale vaš "fuzbal" prestavi na npr. soboto :!: :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko napisal/-a:A si ti malo pozabil, kaj piše v Uradnem listu TF o zimski lokaciji teka ob nedeljskih dopoldnevih :?:

Vlajko, če misliš tisto kot jaz, potem se mi zdi, da s temi treningi letos ne bo prav dosti uspeha. Začeli so se namreč, ko je "delovala" Poletova tekaška ekipa 2004, potem pa so čisto počasi tudi zamrli. Al pa se mogoče motim :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lunca, ravno to sem imel v mislih. :D

O besedi "zamrli" bo pa še Klaudi kakšno rekla, predvidevam. :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Vlajko,

"Likvidnost" je beseda, ki jo iščemo. Prav si ugotovil, da je bolje imeti en trening, ki je spodobno obiskan, kot pa pa kup vzporednih presihajočih opcij.

Res je nedeljski zimski jutranji trening v Tivoliju zelo prijetna zadeva, škoda bi ga bilo povoziti.

Naj še drugi povedo. Glasujte na anketi!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No ko bo kej več jasnega upam da objavite kje in kdaj bodo treningi. Mogoče pa utegnem in se kdaj pa kdaj tudi udeležim. Čim večkrat po možnosti.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:........Predlagam, da se v prihodnje Golado preko zime premakne na vikend v kak bolj svetel termin. Predlagam nedeljo ob 10h. Kaj praviš, Slon? Pa ostali?

8) Eto, jaz mislim, da se bi dalo ob nizjem tempu obdrzat termin, saj je bistveno, da prides na najvisjo tocko se pred mrakom. :) Res pa je, da je tekanje po gozdu v slabsi vidljivosti in lepo postlani poti lahko zoprno do gleznjev, ce ne se do cesa drugega. ;) Skratka, ce ze prestavljamo se mi bolj dopade sobota dopoldne. :) Je pa tako, da se bom prilagodil vecini.
:) Jusuf me sicer suhta, da bi tolkla cetrtke in sobote ampak po moje ne bo veliko kruha iz te moke (totalno divji PRESS). :twisted:

lp, oranzni slon, Jusuf al Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Mislim da je zelo na rizik tečti ponoči po listju pod katerimi se skrivajo kamni in korenine.
Midva sva tekla danes po Tivoliju in morem reči da je to listje prav zoprno saj ne vidiš nič kaj je pod njim.
Ene dvakrat sem zelo lepo klecnila zaradi kamna ali korenine.
Zato bom raje ostala stran od hoste saj se bojim zvinov.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Lipi moji :!: Kaj hudica se dogaja :?: Ali je odlocitev ze padla in zakaj ne :?: :) Torej, kakor sem lahko razbral iz ankete, ki se je sam 'demokraticno' nisem udelezil, je sedaj opcija sobota ob 1000. :) Ali zivim v zmoti :?: :D
:twisted: No, kakor koli ze, jaz ne morem ne jutri ne v soboto zato vam lahko samo zazelim lep tek in nasvidenje naslednji teden. :)

lp, oranzni slon, Jusuf al Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

mene tokrat ne bo v četrtek. Ta teden tekam po Beogradu. Danes zjutraj sem v izi tempu preko beogajskih gričkov razveseljeval beograjčane, ki so hiteli v službo. Bring mi edelvajs!

Se kmalu vidimo. Golado pa resmo rpestavimo, ko bo z nami tudi Oranžni Jusuf.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Na, samo malo spravim Jusufa v omaro, da ne znara prevec, pa je ze 'kakica'. :twisted: :P Ah, ta moja prislovicna popustljivost. ;) :P :twisted: Pa se Snezinka manjka, da bi malo reda naredila, kadar sva z Jusufom zasedena. :) Eh, en teden pavze ne bo podrl sveta, morda pa se najdejo junaki, ki obdrze svetlo tradicijo :?:

lp, Jusuf Oranzni Islam al Slon :twisted:
Uporabniški avatar
 runner
eh Jusufe sori za zamudo ... vse naj, naj za Bajram.
Upam da so ti Baklave TEKnile
Uporabniški avatar
 Xrock
No ja, ker je trojni dvojec :twisted: malce zaspal sem včeraj odtekel eno podaljšano Golado - in moram reči da je lepo pretočna (beri: se jo da lepo preteči :) ). Golovec je lepo splužen, potke so čiste, psi so redki. :)

Odpadli so sicer sosedovi piškoti, je bil pa doma puding :)

Kar kliče po ponovitvah!
Uporabniški avatar
 pegaz
To, Xrock!

Lepo, da držiš tradicijo pokonci. Jaz sem včeraj tekel Rožnado. Mislim, da je skrajni čas, da vključimo v sistem spet tud pobeglega Slona in v omaro zaprtega Jusufa in Snežinko iz toplih krajev. In spet zažigamo Golado.

Snežinka je (govorice) obljubljala neke pečene dobrote v smislu peciva. PECIVA!!!!
(v poduk: Snežinkino pecivo rules, še posebej v primerjavi z romunskimi keksi a la Pegaz). ;)

Snežinka napisal/-a:Goladarji pozor – I am back! Čist ste se mi nekam razpustili :evil: !
A bo treba kakšno pecivo speči, da vas spet spravim v vrsto :roll: ?

No, Oranžni, kje si? Gremo, akcija! Nč spat, sloni ne hibernirajo! ;)

Lep let,
Pegaz :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA