prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zal bom jaz tole odpovedal. Posledice Logarske. Koleno strajka. Vceraj se je oglasil na polovici 2,5 kilometrskega kroga. DAnes je sicer zdrzalo do konca kroga, samo cel PST za v nedeljo malo dvomim. Sploh spust z Golovca.

Ce se stanje spremeni javim.

G.
AVI napisal/-a:Trenutno stanje je takole:

9. vencelj (da se boš lažje odločil) :mrgreen:

Glede tega mislim, da je treba dokaj resno jemati tudi viewtopic.php?p=232590#p232590 (mislim seveda na sobotno obsavinjsko tekanje)...pa vendarle sem prav tam prebral tudi ugotovitev da: "bolje smo natrenirani, manj nas maraton "prizadene"...torej :? :roll: . Tudi za boljšo natreniranost je treba kaj narediti.

LP, vencelj
V nedeljo se tekačem obeta zelo prijazno vreme. Od 7:30 dalje vas bom pričakoval na običajnem ''punktu'' (ajde 10 metrov gor ali dol, odvisno od prijaznosti domačih štirinožnih ljubljenčkov), kjer se boste lahko okrepčali z izotoničnim napitkom, napolitankami in energijskimi bonboni. Dodatnih želja...ne sprejemam. Ni še Božič... :mrgreen:

LP
Matjaž
Classix napisal/-a:V nedeljo se tekačem obeta zelo prijazno vreme. Od 7:30 dalje vas bom pričakoval na običajnem ''punktu'' (ajde 10 metrov gor ali dol, odvisno od prijaznosti domačih štirinožnih ljubljenčkov), kjer se boste lahko okrepčali z izotoničnim napitkom, napolitankami in energijskimi bonboni. Dodatnih želja...ne sprejemam. Ni še Božič... :mrgreen:

LP
Matjaž

pa, kaj bi si človek sploh še želel več.... :D :D :D Classix :clap: :clap:
ehm, khm, pa je kakšna možnost, za začetek ob - recimo 8h ?
samo previdno vprašam...

in se (ne glede na odgovor) prijavljam za enega celega. :D

primus
Trenutno stanje je takole:

PST - nedelja, 12.9.2010 štart 7.uri pri Fužisnkem gradu

Cel:
1. Uroš Sobočan
2. AVI
3. ROSI64
4. Loni
5. Marjan
6. grb
7. dejan.semrov
8. zajc
9. vencelj (da se boš lažje odločil) :mrgreen: - se je že odločil :lol:
10. primus
11. PeterM
12. Marjan iz Goric
13. mušnica
14. Jozgol (spati ali teči?....to ni nikakršno vprašanje)
15. špela* (štartnina -10 € :-- )
16. ...

Polovička:
1. vidkul
2. mojculja
3. Andreja
4. Helena
5. Irena
6. ...

zajc.....pa kje si se ti zgubil????...kaj je sedaj to nekaj če bom...pa če mi rata po načrtih....pa, če, če , če....tukaj ni če-jev je samo PST.... :lol: :lol: :lol:

dejan...kar pogumno, glede tempa se pa ponavadi naredijo skupine po 2,3,4,... tekačev, ki potem skupaj lepo maširajo...večina jih PST zelo dobro pozna tako, da tudi s traso ne bo problemov....

Drugače pa je stanje okrepčevalnic sledeče.....ena bo takoj po spustu iz Golovca takoimenovana "Okrepčevalnica pri Classix-u" :clap: .....potem imamo možnost vode na Vič-u (pokopališče) -cca. (13-14 km)....potem pa "Okrepčevalnica pri Zajc-u" (cca. 22-23) km :clap: potem pa še 10 km in smo v cilju.

Tako, da bo kakšen bidonček okoli pasu kar prav prišel.
Nazadnje spremenil AVI, dne 09 Sep 2010, 08:48, skupaj popravljeno 3 krat.
primus napisal/-a:ehm, khm, pa je kakšna možnost, za začetek ob - recimo 8h ?
samo previdno vprašam...
primus

Nisi edini, tudi jaz se sprašujem o smislu prostovoljnega vstajanja sredi noči ... :roll:
Zaenkrat mene bolj vleče na kostanjeviški tek. Če si slučajno premislim, pa pridem na cel krog.
kaj potem ne boste šli par ur prej na tek ob ljubljanici? :D ali pa boste zvečer odlaufali 10km, malo spili, mogoče šli malo spat :D , nato pa vstat nekaj čez 6. dober plan za vikend, ja. me je malo zasrbelo po podplatih. ali bi raje ležal v postelji ali pa se malo pomatral in vam pridružil. to je zdaj vprašanje? :D odvisno od vremena. zelo nerad pa prelomim svojo besedo in zato še ne obljubim.
spela* napisal/-a:Nisi edini, tudi jaz se sprašujem o smislu prostovoljnega vstajanja sredi noči ... :roll:
Zaenkrat mene bolj vleče na kostanjeviški tek. Če si slučajno premislim, pa pridem na cel krog.

Tudi če greš na Kostanjeviški tek, bo potrebno sredi noči vstat :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:Drugače pa je stanje okrepčevalnic sledeče.....ena bo takoj po spustu iz Golovca takoimenovana "Okrepčevalnica pri Classix-u" :clap: .....potem imamo možnost vode na Vič-u (pokopališče) -cca. (13-14 km)....potem pa "Okrepčevalnica pri Zajc-u" (cca. 22-23) km :clap: potem pa še 10 km in smo v cilju.

Pa kaj a vi grete laufat ali na predvolilni shod? :twisted:
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Nisi edini, tudi jaz se sprašujem o smislu prostovoljnega vstajanja sredi noči ... :roll:

Tudi če greš na Kostanjeviški tek, bo potrebno sredi noči vstat :lol: :lol: :lol:

Že, ampak tisto je tekma. In tam je ura starta pač določena, nanjo nimam vpliva. Če hočem na tekmo, moram takrat biti tam.
Če pa hočem opraviti trening, ga načeloma lahko kadarkoli. :wink: :--

Uroš, a prideš pomagat Classixu in Zajcu kuhati golaž? :lol:
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA