prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
AVI napisal/-a:...ok...malo sem bil odsoten....takole je situacija.....grem na lauf ob 17-ih, to sigurno, zdej je vprašanje samo še ali ob 16-ih ali ob 18-ih....v kolikor je kakšen kandidat za ob 18-ih, potem pridem, drugače grem z bobrom varianto ob 16-ih...
...a sem zakompliciru.... 8)

P.S. Špela*, kot je reku bobr znam tud bolj počas.... :lol:

Zakompliciru je bobr s to rano uro :( Res ne morem kasneje. Kakorkoli prideš bo ok.
Uporabniški avatar
 bobr
Danes je bilo res fajn tečt po dežju. Zgodnja ura je negativna kvečjemu zaradi objestnih voznikov v drugem krogu. Dobesedno sva z AVIjem imela skoraj bližnje srečanje ene 3x v prve par kilometrov. Kreteni nevzgojeni!
Drugače sva prvi krog - K-Rožnik original - pretekla v slabih neto 45 minut :shock: Ni čudno da sem komaj sledil AVIju saj ima prakso z obivankenobijem kako se gre še hitreje :). Pavza do drugega kroga je bila kratka in že sva šibala proti tivoliju. Tam naju pričaka pošten naliv tako da če sva bila prej kaj prešvicana ali mokra je bila to poka na i. Ampak to naju ne ustavi. Lepo nadaljujeva do pstja kjer začudeno srečava obivankenobija :). Phew sva si oddahnila da nisva edina frika v tem nalivu.
Počakava do 18ih in komaj nekaj se jih nabere za pravo rundo v bistvu samo 2 tekačici. Tacukrasti zapečkarji sram vas bodi :!: AVI je dobrodelno nadaljeval svojo pot v tretji krog za iztek kot spremstvo rekreativkam. Bravo AVI :!:

P.s.: K-Rožnik hall of fame osvežen!
 spela*
Klasična tura K-Rožnika (ob 18h) je bila zelo v redu, pohvale Aviju, ki je dokazal, da zmore teči tudi počasi (no, druga tekačica je pa kljub temu, da me je podila naprej, kar kmalu pospešila in ni bila več videna na obzorju :D ). Meni je bilo sicer danes kar težko teči (verjetno še posledica Radencev), a smo vsi trije ( :!: ) prišli srečno na cilj, Avi po že prej odtečenih dveh krogih. :!:
Pajo, kje sta bila vidva? Smo čakali 10-krat dlje od bobrovih običajnih 30 sekund. :evil: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
:oops: kaj več ne bom komentiral.
Uporabniški avatar
 AVI
...ja tokratni K-Rožnik je bil res mega.....1x ravninsk ain 2x klasika.....ni kaj, dober trening.... :D ....vsekakor pa pohvale speli* in Heleni (moja mami), ki se nista ustrašli nekaj kapljic Slika in sta pogumno prišle in odtekli...tako da :clap: .....
...ostalo sta pa že bobr in spela* napisala....v glavnem....vsem ki vas ni bilo, vam je lahko žal..... :mrgreen: .....
 Kameleon
Bobr, a hodiš zjutraj kam na kavico? :lol:
 Kameleon
Nisem čist sigurn....a si bil v kosezah....? :oops:
Uporabniški avatar
 bobr
Ne nisem bil jaz, kave sploh ne pijem :)
 Kameleon
:oops:

mal sem zamešal....mislim da je bil Laufer....na Drenov griču smo skupaj sedel na kavi z Davidom....
Uporabniški avatar
 bobr
E to pa čist možno. On je "kafoholik" :lol: in tudi blizu kosez dela.
 Kameleon
nisem še čist na tekočem kdo je kdo...pa hitr imena pa obraze zamešam....upam da se bo z leti spomin kaj izboljšal...če bo šlo na dol bo hudič :bum:
Uporabniški avatar
 Laufer
Kameleon napisal/-a::oops:

mal sem zamešal....mislim da je bil Laufer....na Drenov griču smo skupaj sedel na kavi z Davidom....

Priznam, kriv sem :bum: , vsako jutro malo pred 7 zjutraj sem na kavici na Koseški tržnici . Drugič me lahko malo rukneš, kar sem zjutraj še zaspan in ne gledam naokoli, no ja :twisted:, če gre kaka luštna mimo ... :shock: (dasemidvignepritiskpress)
Uporabniški avatar
 miciM
No končno sem spet odtekla en K-rožnik in na mojo sreče ne slab.

:wink:
Uporabniški avatar
 ero
hojla Krožnikarce in Krožnikarji.

ta torek, 27. maja ob 18. uri vas prosim za malo pomoči. z Mojco Finc, novinarko Nedela sva se dogovorila, da izvedemo manjši fotosešn ;) in uporabimo vas kot prostovoljne statiste. zato vas prav lepo prosim, da na torkov krožnik pridete par minut pred šesto in pražnje oblečeni ter sodelujete pri akcijskih fotkah.

HVALA :!: :!: :!:
 spela*
ero napisal/-a:ta torek, 27. maja ob 18. uri vas prosim za malo pomoči. z Mojco Finc, novinarko Nedela sva se dogovorila, da izvedemo manjši fotosešn ;) in uporabimo vas kot prostovoljne statiste. zato vas prav lepo prosim, da na torkov krožnik pridete par minut pred šesto in pražnje oblečeni ter sodelujete pri akcijskih fotkah.

Torej bomo ženske tokratni K-Rožnik v visokih petkah odtekle? :D
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA