prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

odvisno od dneva, bi bilo napisano poročilo drugače. danes npr. ugotavljam nove bolečine v nogah :D . ampak sem navajen, tko da to ni niti n od nič, kar bi spremenilo vtise o včerajšnjem teku. glavna stvar, ki bi jo izpostavil, pa me je že avi prehitel, je pohvala okrepčevalnicam. ne bi bil kičast, predolg, pa že avi je isto povedal, ampak res hvala in sedaj se počutim dolžan, da vrnem s kakšno pijačo ob naslednji priložnosti. drugo kar sem si zapomnil, je, da ko se je na koncu avi rešil prtljage :D , sem sam iskal pravo pot in jo tudi kiksnil. že v blokovskem naselju sem taval naokoli, nato pa v hišnem šel par sto metrov predaleč. uničilo mi je ritem teka in posledično koncentracijo. sem pa pogledoval nazaj, kam gredo drugi in so šli kar v isto smer kot jaz. jaz sem mislil, da oni vedo kje je pot, oni so pa mene sledili, tako da smo bli trije junaki en za drugim v napačni smeri :D .
v teku sem užival, če si v dobri družbi je toliko bolje, tempo je bil pa kar hiter. sem pa tudi jaz zato, da se pred maratonom dobimo še enkrat (3.10. bi blo tudi meni ok). lp
Včerajšnji tek po PST je bil super :clap: - ponovno smo se prepričali,, da dolgi teki v dobri družbi precej hitreje minejo. Hvala Classixu, Zajcu in ROSI-ju za okrepčevalnice - ne vem sicer kaj je imel na zadnji okrepčevalnici ROSI primešano med rozine in Coca Colo, ampak se mi zdi, da je naša *rdeča* trojka zadnjih par kilometrov ekspresno hitro pretekla :wink:
Ja, pridem še na tale PST, vsem *berlinčanom* pa želim lahek korak in dobre rezultate.

LP, Daša
Še zamudno poročilo od "tanovega"... :)

So že vsi vse povedali, tudi o mojem teku. Hvala, Primus! V glavnem, lepo je bilo. Meni je vreme ustrezalo, saj se je jutranja megla ob startu že razkadila in je oblačnost ohranjevala sveže temperature. Optimalno za tek. :D
Najlepša hvala okrepčevalcem Classixu, Zajcu in Rosiju 2x. Hvala tudi za fotke. :clap:
Primus, še enkrat najlepša hvala za vodstvo, tempo in coaching. :clap: Si nisem mislil, da mi bo uspelo in to še v takem tempu. Dogma v moji glavi, da pač jaz nikoli ne bom odtekel velikega maratona, je sedaj resno načeta... :bum:
Čestitke vsem udeležencem. :laola

To je bil moj drugi TF dogodek po 10ki pred dvema tednoma. Lepo je spoznavati člane TF tudi v živo. Žal sem spet moral hiteti domov. Na PST skupni pridem še, če bom le mogel. :D

P.S. ROSI, v LJ nisem 35, ampak 25 let. Bi ostalo bolj malo od moje "primorščine". Izgleda, da so se mi že rahlo fecljali možgani v tistem zadnjem delu... :rol:
dejan.semrov napisal/-a:Še zamudno poročilo od "tanovega"... :)

Še bolj zamudno poročilo od "tastarega" :D

Res je vse kar ste napisali ostali. Res je pa tudi to, da po PST rad tečem pa čeprav je v Ljubljani :wink:

V frontni liniji je bil tempo res hud, prehud zame po 1 uri in 50 in sem zaostal. Moja največja skrb v tistem trenutku (glede na moje "strašne" orientacijske sposobnosti) je bila, kje se bom izgubil. Toliko sem še teral da sem imel ta hitre dirkače v vidnem polju. :D Dohitel sem jih na okrepčevalnici pri Zajcu in celo z Bobrom odhitel zelo hitro naprej (imel je bolj kulturen tempo :wink: ). No kriza me je obiskla vsaj še dvakrat, a trmasti smo dovolj :laola da nas to ne dotolče, kajne sotekači. :D

Res je tudi to da smo malo pred koncem usekali dodatnih 600 metrov (trije smo jo mahali po asfaltu naprej, namesto da bi zavili desno). Kje je bilo to, me ne vprašat :wink: ker orientacija=poznavanje Ljubljane :wink:

Vesel sem svojega PB na 33.km PST-ju, skratka dal sem vse od sebe. Ni kaj forma se vzpenja, tako da na ljubljancu napadem 21-tko pod 1:30.

Takla mamo,
Marjan
pajo napisal/-a:2. oktobra imate na voljo okrepčilo še v Kosezah - pri Cvičku. Ta hitri boste morali povedati približno uro kdaj boste tam. Ostale prav tako počakam.

Verjetno si mislil 3.10. :wink: Že v naprej HVALA za ponudbo. :clap: :clap:
Se pa zna zgodit, da se tudi jaz pripeljem 3.10 na PST...če bom teku sam se zihr zgubim. Še do štarta se bom lovil :)...močno upam, da se vidimo..
olem napisal/-a:Se pa zna zgodit, da se tudi jaz pripeljem 3.10 na PST...če bom teku sam se zihr zgubim. Še do štarta se bom lovil :)...močno upam, da se vidimo..

Pot do starta je zelo enostavna, potem se pa pridružiš tekačem in z njimi laufaš cel krog spet do starta. :D
Zelo enostavno. :D
ja potem pa super in se vam tudi jaz pridružim 3.10, da spoznam TF druščino :).
Zanimivo..3.10 --> rezultat 3:10 na maratonu bi bil za nekatere že super :)
Kot prvo pa bojo morali progo poštimat. Vam rečem tele poplave so čist dobesedno odplavile našo PST, vsaj v predelu Murgel. Rudnik pa je še vedno pod vodo, tako da sem danes na Uršičevem štradonu (ali kako se že reče) moral obrniti ker mi ni blo do plavanja :|
Uroš Sobočan napisal/-a:Rudnik pa je še vedno pod vodo, tako da sem danes na Uršičevem štradonu (ali kako se že reče) moral obrniti ker mi ni blo do plavanja :|

Knezov štradon?
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA