prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Ne, ona to pegaza motivira!

njammm, peškotkkkiiii!!!!!!
:)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Samo malo stran pogledam, pa ze stala rata. :twisted: Stalno eni piskotki, pa sladkisi, pa skoz ene dobrote, kdo bo pa tekel? :twisted: Evo se bom zrtvoval in pospravil vso zalogo se pred startom, da bo motivacija spet nasla pot domov. :P Pa se CrnoPR bom resil pred skominami. :) :P
:) Torej, pridem sam, ker bo Slon skrbel za &Co., ki lezi z vrocino. In peklensko se mi bo mudilo, ker temu slonu res ni prevec za zaupat. :twisted:
Vreme bo pa itak ze kar malo kicasto. :) Vas jaz prasam ali je to prav? ;)

lp, Jusuf El Pidzami
Uporabniški avatar
 pegaz
Jest sicer ne vem (več?), kake so po novem navade na Goladi Vista Server ver.2007, ampak men se pomalem sumljivo zdi, da neki o bremzanju in peškotkih in sprehajanju govorite.

Zato se zelo veselim tudi Jusufovega prihoda in predlagam:
- en krog za ogrevanje, in
- iztek v obliki basanja s peškotki in/ali do tri (3) šprinte gor po klancu do Obsija.
- prebujenje in začudeno razmišljanje, o kakih šprintih je blo govora in sigurno je to od vsega unga cukra. (A je še kje kak peškotek?)

ČrnaPR ZIHER ne dobi nobene čokolade. Se jaz javim za pazit na to.

Tko, a vi vidite šta ćete.
(Duke Nukem: I came here to kick ass and chew bubblegum. And I am all out of gum... PRESS)

Pegaz da Kickbutt Archiduke :twisted:
Uporabniški avatar
 še1PR
mislm.... a ste se vsi iz ketne strgal???? :shock:
Uporabniški avatar
 pegaz
Kaj ketna, peškotki, peškotki mene zanimajo!!!
:) :D :lol: :roll:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Jest sicer ne vem (več?), kake so po novem navade na Goladi Vista Server ver.2007, ampak men se pomalem sumljivo zdi.

8) Xe, xe, pegas nimamo mi zelezja, ki bi tole visto pognalo na pisto. ;) Ampak Sambe pa veliko plesemo. :D
pegaz napisal/-a:Zato predlagam:
- en krog za ogrevanje, in
- iztek v obliki do tri (3) šprinte gor po klancu do Obsija.

8) Evo ruka. Se strinjam. :) Ampak jaz sem se ze zjutraj zbudil in se ne bi se enkrat, ker potem je cel dan samo san. ;) Pa kje je kdo vidu kaj cukra, lepo vas prosim? :D

pegaz napisal/-a: ČrnaPR ZIHER ne dobi nobene čokolade. Se jaz javim za pazit na to.
Ma, kje je kaksna cokolada? Ali je kdo videl pegaza s cokolado? :) Svasta!
Srecno!

lp, Jusuf Imam Pidzam
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:mislm.... a ste se vsi iz ketne strgal???? :shock:

8) Prinesi rezervni povodec :!: Mogoce se resis situacijo. :D :twisted:

Srecno!

lp, Jusuf El Balzami
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Hoj!
še1PR napisal/-a:mislm.... a ste se vsi iz ketne strgal???? :shock:

8) Prinesi rezervni povodec :!: Mogoce se resis situacijo. :D :twisted:
Srecno! lp, Jusuf El Balzami
Thx za nasvet... Bom poskusla najti... Al pa če Črno kr doma pustim, pa njenga uporabim??? :wink: 8)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Danes grem vsekakor tečt.

Morda se vam pridružim ob 18.00, ali pa se srečamo kje na hribu.
Upam, da ne bom u lukno padu (ne joči Peter press). Tisto Ludvik Slonovsko past. :lol:
Uporabniški avatar
 softi
Včerej je bilo naravnost....ja fletno :D . Kr nekej nas je bilo, bitka med spoloma je bila skoraj izenačena, v korist žensk jasno.

Golovc še stoji, pasti so še vedno tam, Ludvik tudi še ni prišel.

Hodil nismo skoraj nič, no razen en mal no, ampak to zato, ker je tko drsel. Jasno, da ne zato, ker ni bo mogl.
Počasi se vračamo v tekaške vode, tako da o hoji na Goladi se ne pogovarjamo več spljoh :wink: . Zdej samo še, kolk se je čas od zadnjič izboljšal. Itak.

Ampak after je bil pa zakon. Vsak je najprej svojga ven potegnu (MOBITEL, da ne bo pomote :twisted: ), potem pa še škatlo s piškoti. Partizansko al pa bratsko smo podelili vsebino, k je zmanjkal smo šli pa domov.

Fino je bilo. Eni ponovno v četrtek, drugi v petek, lahko pa kar obakrat.

:idea:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vsak dan bolj vam zavidam :arrow: pa ne samo vam Goladarjem. :arrow: Vaša realnost je trganje s keten, moja realnost pa :arrow: bolniški stalež ( :cry: ) :arrow: in to že drugi teden zapored. :(
Uporabniški avatar
 še1PR
Vlajko napisal/-a:...moja realnost pa :arrow: bolniški stalež ( :cry: ) :arrow: in to že drugi teden zapored. :(
O, Vlajko! Bomo še tebi tko na daleč energijo poslal! :wink: :laola Pol nas pridi pa kej obiskat! Sej veš, da ne grizemo! :wink: Držim pesti!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vlajko napisal/-a:...moja realnost pa bolniški stalež ( ) in to že drugi teden zapored.

Vlajko, glej na to, kot na regeneracijo, upam, da te dajejo le pretopli zimski virusi.

softi napisal/-a:...Včerej je bilo naravnost....ja fletno. Kr nekej nas je bilo, bitka med spoloma je bila skoraj izenačena, v korist žensk jasno.

Če je bila to bitka se bomo še bojevali. Posebno kruto je bilo pokončati vse piškote, kako sem se boril .... Do zadnjega grižljaja.

Se je pa lepo razvila tale Golada. Velik obisk ob četrtkih, pa še v torek in petek fakultativno, pa pohodniška sekcija.
Uporabniški avatar
 milkec
Ej, s temi peškotki in ne vem še s čim ste tako zasledili, da sploh ne najdem, če je ta teden golada spet ob 17.00?
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Dragi ata strumf, seveda je ta cetrtek zbor ob 1700 na obicajnem mestu. :twisted: Pa zamujat ne velja in piskote pusti doma. :D

lp, Jusuf Fajn Zdelan
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA