prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Hmm, ja če bom sam je analiza zelo kratka: na Garminu dvakrat pritisnem gumb mode, pogledam povprečni, maximalni pulz, se nasmehnem ali zamislim, si rečem uno Matevževo.."ja, j*** ga, če smo pa tko dobri", ugasnem Garmina in grem domov...

Se zna zgodit, da se vrnem in ti prinesem denar za štartnino in podpisano izjavo (za Palmanovo).
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
ales napisal/-a:ugasnem Garmina in grem domov...

Jaz bom pa še lučko ugasnil!!! :wink:
ales napisal/-a:Se zna zgodit, da se vrnem in ti prinesem denar za štartnino in podpisano izjavo (za Palmanovo).

Aleš, ni problema! A se zmeniva za 18.00 pri spomeniku???

LP VB
 polona40
Živjo vsem, jaz imam pa en problem in sicer zadnje čase (že kar dolgo :)) mi ob četrtkih nikakor ne znese priti na Brdo, kar je pa še huje je dejstvo, da na splošno zelo malo tečem, praktično nič in rabim kakšno vzpodbudno, da ne bom prenehala. Še vedno berem samo treningi v Kranju, tako, da nisem pozabila na vas, nasprotno, čim se bo dalo pridem, vsaj na kakšno analizo, vsem lep, lep pozdrav, Polona.
Uporabniški avatar
 ales
Velja Vilko, razen če bom že (še) v Brunarici, kar ti sporočim.

Ja, Polona, saj tečemo tudi ob drugih dnevih, le da se tko na hitro zmeniva(mo) kr med službo. Nerodno je le to, da je zdaj treba za tek podnevi treba začet debelo pred četrto... Analiz pa načeloma ob obisku >1 ne spuščamo!
 polona40
Živjo vsem, jaz imam pa eno težavico in sicer zadnje čase (verjetno ste opazili :)) mi ne uspe priti do Kranja, kar je še huje je dejstvo, da praktično nič ne tečem in rabim kakšno vzpodbudno, da ne obupam :(, nisem pa pozabila na vas, še vedno berem samo treninge v Kranju :), lep, lep pozdrav vsem, Polona.
 polona40
Hvala Aleš za odgovor, očitno imam pa težave tudi z računalnikom :) in ponavljam besedila:), se kaj slišmo in se bomo zmenili, lepo pozdravi tudi Leno, Polona.
Uporabniški avatar
 ales
Tkole če preštejem...šest forumovcev nas je teklo, pet nas je prišlo na analizo-hmmm, fuuul dobr!

Drugače pa: seveda sem začel ene pet minut prepozno, prvi krog 46, mal pred koncem se mi pridruži Matevž in potem v nedoločljivem spodbujanju drug drugega zaključiva v 43..tudi on ni čist dobro vedel, čemu bi tak tempo lahko služil razen ponavljanju njegovega stavka, ah, j***....

Jasno je sledila ena huda analiza-od prejšnjetedenskih pečenic z repo so ostala le svinjska reberca z zeljem (ja ampak pečenice bodo jutri, prav zdajle jih mesar dela...), zato smo pa spili tolk več protivnetnih napitkov in se pogovorili o odhodih na Malto prihodnje leto, Matejevi poletni praksi, jesenskih tekih in še kaj bi se našlo... No ja, na koncu sem našel tudi lastnika Šarana, ki me je zaparkiral-saj pravim-uspešen dan je za menoj!
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Z Alesem imava v planu en krog v zmernem tempu s startom ob 16h.
Tko, da vabljeni - castim analizo :) .

lptini
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tole je drugače uradni trening za Palmanovo :twisted:
Uporabniški avatar
 ales
Če povem čist po pravici - tudi jaz nisem čist vedel kaj pomeni tist tinijev stavek "častim analizo". Mi je bilo šele pri Jovotu (ex Rosa) po pohrustanih čevapih in par laških jasno..

Oh ne, tudi tekli smo, dons bi mi Matevž zagotovo napovedal 1.30. Sam kukr nam je pa danes uspelo in no time med tekom opravit opravit netekaške aktivnosti, tko da smo Brdo zaključili v čist spodobnih petinštiridesetih. Edin mal sta se ljubljančana pritoževala, da bi Gorenjci lahko že mal zakuril.

Pri Jovotu sva se s tinijem dogovorila, da se gre na Malto v torek 20.2. iz Firenc, povratek 27.2. Imava še dva do tri proste sedeže v avtu..
Uporabniški avatar
 MatjazV
Aleš,

kaj že se bo dogajalo na Malti? Sam tko vprašam, da vidm, če bo kaj zanimivega.

Matjaž
Uporabniški avatar
 ales
Ja na Malti je en "hitr" maraton in polovička. Proga ima 250 metrov spusta. Lani k sva bila tam, je bila težava le ta, da sva na 25 stopinj prišla iz zasneženega Brnika.. Zato bova šla prihodnje leto tja že v torek. Sam še naslov organizatorja: http://www.maltamarathon.com ostalo pa v svoji temi, ki jo pripravim mal kasneje.
Uporabniški avatar
 GTA
ales napisal/-a:Če povem čist po pravici - tudi jaz nisem čist vedel kaj pomeni tist tinijev stavek "častim analizo". Mi je bilo šele pri Jovotu (ex Rosa) po pohrustanih čevapih in par laških jasno..

Oh ne, tudi tekli smo, dons bi mi Matevž zagotovo napovedal 1.30.

Kakor je bilo videt zvečer v Rosi so priprave vrhunske in bodo rezultati v Palmanovi dosti, dosti boljši. Samo morate pazit, da se ne uvrstite med prve, da ne bo doping kontrole!
Uporabniški avatar
 kmma
polona40 napisal/-a:Živjo vsem, jaz imam pa eno težavico in sicer zadnje čase (verjetno ste opazili :)) mi ne uspe priti do Kranja, kar je še huje je dejstvo, da praktično nič ne tečem in rabim kakšno vzpodbudno, da ne obupam :(, nisem pa pozabila na vas, še vedno berem samo treninge v Kranju :), lep, lep pozdrav vsem, Polona.

Ja Polončka, manj golfirat :? , pa več laufat :lol: :lol: :lol:
Ne vem, če ti bo to ravno v vzpodbudo, ampak probat ni greh.
Če boš pa šla to soboto, pa mene s sabo vzemi! Bom (za vzpodbudo) 2 metra pred tabo teku in ti zrak rezal :P

lp M.
Uporabniški avatar
 ales
Včeraj sva z Matevžem preizkusila še našo vzhodno ravnico; sva štartala pri Boltezu, čist počasi tja proti Agromehaniki, do Prebačevega, Voklega in nazaj. Ko sva zaključila so mu pri Iztoku že zamenjali gume. Matevž je bil nad gozdno-poljsko potjo čist navdušen.

Jutri pa standardno Brdo tam nekje ob 15.30. Vabljeni!
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA